W dodatku powiem Ci szczerze że większość ludzi ma takie myśli, tylko my nerwicowcy zbytnio sie nimi przejmujemy, i nadajemy im przesadnej wartości...

Hej, nie ma czego się obawiać i nakręcać. Nasza podświadomość lubi robić nam żarciki w postaci kiepskich myśli. Strzelam, że teraz masz dosyć napięty okres i możliwe, że dlatego pojawiły się takie myśli. U mnie przejawiało się tym, że na mieście widząc jakiś ludzi miałam ochotę ich wepchnąć pod samochód i też te myśli brały się nie wiadomo skąd. To nie jest żadne opętanie czy jakiś tam diabeł, więc spokojniewhyisthat pisze:Hej. Słuchałam sobie 3czesci o dd na yt i jak mówił divin... Eh wstyd mi się przyznać ale pojawiła się myśl taka nieładn a same przekleństwa na jego temat i zaraz mega lek ze to opetanie itp nieład i ze diabeł mi takie myśli podsuwa.jak mogłam tak pomyśleć wgl :[:[ przecież B lubię te filmiki które nagrywacie. To przyszło znikad boje się teraz ze będę tak myślała czy to nerwicowe myśli czy juz jakieś poważniejsze zaburzenie tylko szczerze . Jak sobie z tym poradzić. Juz miałam tak kiedyś . I to uczucie leku silne. Ost dużo się u mnie w domu mówi o diablach. Poza tym mam grype i mam dziś w sobie duza dawkę kofeiny wypilam 3 mocne kawy a zapomniałam ze ten gripex co biore ma też duza dawkę kofeiny