Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
napad lęku i panika związana z parciem na pęcherz i biegunką
-
- Nowy Użytkownik
Z tym wypadanie pochwy tak mnie przestraszyłaś, ze aż widziałam jakby mi wypadała. Popędziłam natychmiast prywatnie do ginekologa, wszystko idealnie, sprawdziła pochwe, powiedziała ze wygląda jakbym nie rodziła. Zrobiła też usg, wszystko idealnie. To samo pecherz. A już widziałam ze wypada, masakra jakie nakręceni...
-
- Nowy Użytkownik
Dodam jeszcze że to uczucie ciągłego parcia przechodzi po pregabalinie. Plus nie pisałam, ale w skrócie żeby nie męczyć was moja historia leczę się na nerwice od zawsze właściwie. Pół mojego życia. Większość leków jakie miałam to właśnie hipochondryczne, przerabiałam masę objawów, totalnie dziwnych jak uporczywy suchość oczu, nawet katar potrafiłam sobie z dnia na dzień wkręcić, nie wiem jakim cudem. Plus oczywiście kłucie serca, ale to w dzieciństwie.
-
- Nowy Użytkownik
Tak, serio byłam. No to jest taki lek, że obawiam się że znow się skończy na hospitalizacji... dlatego jeśli ktoś z was miał takie objawy i jakoś z nimi sobie poradził to proszę o informację. Bo u mnie to dosłownie idzie w myśli wiadomo jakie, s...
-
- Nowy Użytkownik
O tyle wątpię, że u mnie to sprawa fizyczna, bo jestem całą przebadan, plus po hospitalizacji w miarę jak się uspokajałam problem minął całkowicie na parę mies, raczej realna choroba tak nie mija... Ale ja już wierzę że swoimi myślami ja wywołałam teraz..