. Ciesze się że trafiłem na to forum, bo widzę jest tutaj wiele osób którzy borykają się z problemami podobnymi do mojego. Do rzeczy od pewnego czasu tzn od około 8 miesięcy jest we mnie paniczny strach przed ciąża, jestem w  związku z dziewczyną już ponad 3 Lata, nie współżyjemy, bo tak sobie wcześnie ustaliliśmy że jeszcze nie czas dla nas, są inne ważne sprawy jak studia, dodatkowo w razie jakiegoś nie powodzenia nie dali byśmy sobie rady finansowo, dlatego też taka jest nasza decyzja.
. Ciesze się że trafiłem na to forum, bo widzę jest tutaj wiele osób którzy borykają się z problemami podobnymi do mojego. Do rzeczy od pewnego czasu tzn od około 8 miesięcy jest we mnie paniczny strach przed ciąża, jestem w  związku z dziewczyną już ponad 3 Lata, nie współżyjemy, bo tak sobie wcześnie ustaliliśmy że jeszcze nie czas dla nas, są inne ważne sprawy jak studia, dodatkowo w razie jakiegoś nie powodzenia nie dali byśmy sobie rady finansowo, dlatego też taka jest nasza decyzja.Problem jest bardzo nie przyjemny dla mnie jak i dla dziewczyny, jak już chyba wyczytałem mam Nerwice natręctw, wiąże się ona u mnie z tym że myje praktycznie co chwile ręce, przed obawa aby nic na nich nie przenieść (plemników) które mogły by spowodować że moja dziewczyna zajdzie w ciąże, po oddaniu moczu myje ręce około 7 razy pod rząd, gdy się ubieram po każdej ubranej rzeczy myje ręce po 3 razy pod rząd, nie korzystam z tej samej toalety co moja dziewczyna, nie siadam u niej na łózko to wszystko wywołuje u mnie paniczny strach, chociaż w środku wiem ze to praktycznie mało prawdopodobne, wręcz nie możliwe aby z takiej sytuacji mogło się coś stać, ale to jest silniejsze odemnie, w ciągu tygodnia potrafię wykorzystać 5 litrów mydła, co jest masakrą.., dodatkowo unikam kontaktów z rzeczami innych ludzi głównie mężczyzn, przed obawą ze nie myją oni dłoni po oddaniu moczu itp, i mogą mieć na nich nasienie... Czego oczekuje od was moi mili, chciałbym abyś cie nakierowali mi jak postępować, aby to z siebie wyrzucić ja rozumiem ze to nie jest kwestia kilku dni że muszę popracować nad tym pewien czas, ale bardzo tego chce.. więc proszę nakierujcie mnie jak mam postępować aby to jakoś zminimalizować, a następnie pozbyć się tego całkiem, dodam jeszcze że oglądałem Nagranie 3, stworzone przez chłopaków na forum, ale jest tam bardzo ogólnie chciałbym żeby się ktoś wypowiedział dokładnie na mój problem.
z Całego serca was pozdrawiam! i czekam na odzew

chłopcy zostają a dziewczynki wychodzą  (1984)haha. A tak na poważnie jw napisane nie ma żadnych szans. I jedno pytanie sobie zadaj, czy strach ze twoja dziewczyna zajdzie w ciążę jest nerwica? Pozdr
  chłopcy zostają a dziewczynki wychodzą  (1984)haha. A tak na poważnie jw napisane nie ma żadnych szans. I jedno pytanie sobie zadaj, czy strach ze twoja dziewczyna zajdzie w ciążę jest nerwica? Pozdr

obsessive-compulsive disorder F42.0/personalitas anxifera,
  obsessive-compulsive disorder F42.0/personalitas anxifera,