Cześć. Jako, że widzę iż ten temat jest dość popularny u nerwicowców, chciałabym zaprosić wszystkich, których te objawy dotknęły. Jeśli chodzi o mnie, to dosyć często boję się "zwariowania", mam dość silny lęk przed schizofrenią lub skłonnością do np zrobienia komuś krzywdy. Moje pytanie, jak się te lęki u Was obawiają?, Jak sobie z nimi radzicie? Jakieś rady?
Zapraszam do komentowania.
Alicja
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mordercze myśli, lęk przed zwariowaniem
- Nerwowy
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Hej,
nie ma sensu chyba zakładać kolejnego tematu o tym. Wiele informacji masz tutaj:
natr-tne-agresywne-kogo-zabuje-zrobie-krzywde-t44.html
nie ma sensu chyba zakładać kolejnego tematu o tym. Wiele informacji masz tutaj:
natr-tne-agresywne-kogo-zabuje-zrobie-krzywde-t44.html
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna