Witam !. DD mam od ponad miesiaca, jezeli to nie jest ten dzial to z gory przepraszam

. Zapalilem ziolo, ktore bylo czyms mocniejszym (bo palilem dosc duzo) moze jakies dopalacze tam byly czy cos? nie wiem. Pare objawow - najgorszy to klatkowanie czyli widzenie takich powid, nie wiem jak to okreslic... Cholernie trudne do opanowania. Na poczatku jakies lęki, DO psychologa/psychiatry nie poszedlem bo ostatecznie stgwierdzilem ze sam z tym wygram. Momentami gdy zapomne jest co raz lepiej, a raczej bylo, a czemu bylo ? bo przezylem prawie dwa dni z zajebista poprawa, i wieczorem poszedlem do kolegow. Oni palili - ja tylko z nimi siedzialem + wzialem jednego bucha bo pomyslalem ze moze mi minie ta trauma (balem sie ziola jak tylko o tym myslalem) wyluzowalem sie moze troche, ale nastepnego dnia czyli dzisiaj DD wrocilo. CHolerny blad przez co nie daje sobie spokoju, znowu analizuje rozmyslam a przede wszystkim nie moge sie skupic na nauce. Jednak jednego jestem Pewien i to informacja dla was : z DD da sie wyjsc i DD jest czyms na prawde naturalnym, bo wystarczy chwila relaksu i czlowiek zaczyna lepiej funkcjonowac. Wystarczy chwila zapomnienia i dd praktycznie nie ma. Wystarczy skupic sie na czyms innym i DD na prawde ucieka, problem w tym aby robic cos skupiajac sie na tej czynnosci. Poza tym chce cos jeszcze dodac : dzien po dostaniu DD musialem sie uczyc, panikowalem ze nie moge sie skupic ze nie daje rady bleblelblebe i co ? i zaliczylem kolejnego dnia przedmiot

. ODWAGI !!
1. Mam jedno wazne pytanie do was : Jak to robicie ze nie myslicie o DD ? to jest co zrobic aby przestac analizowac? ja w kazdej sekundzie mysle o dd praktycznie ;o, co sobie wmawiacie jak myslicie ? ( zgodnie z poleceniami Victora, powtarzalem sobie ze to tylok dd i nie ma czego sie bac, ze jest to naturalne i sie z tego smieje - i bardzo szybko mi sie poprawialo
Pozdrawiam
-- 12 stycznia 2014, o 14:57 --
Chcialbym dodac ze generalnie zostal mi jeden objaw : klatkowanie w oczach, i czasami mam wrazenie ze jestem tutaj, a za chwile jestem tam i takie dziwne uczucia ;d
ale uczucia i wszystko mi wrocilo