Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Migrena z aurą i nerwica

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
AgnieszkaM
Zarejestrowany Użytkownik

16 września 2024, o 11:37

Hej!
Czy ktoś z was choruje na migreny z aurą i udało mu się wyjść z nerwicy? Mam całe spektrum objawów związane z aurą: wzrokowe, drętwienia i afazja. Dostałam takich leków z tym związanych, że boje się wyjść z domu. Jeżdżę do pracy samochodem, zawożę dziecko do przedszkola itp. ale robię to z takim lękiem, że tym razem jak dostanę aury to np. stracę świadomość, bo naczytałam się na forum dla osób z migreną o takich przypadkach,a przecież chorujemy na to samo więc mnie też to może spotkać. Dodatkowo wielu osobą pogarsza się w wieku 30+, a ja właśnie skończyłam 30 i już się nakręcam , że nie będę mogła normalnie żyć. Jak jest Niedziela wieczorem to ja już chodzę nakręcona, bo będzie trzeba wyjść dalej od domu.... Nie potrafię z tego wyjść..
eabrownme
Nowy Użytkownik

16 kwietnia 2025, o 13:26

good idea. i hope u can do it
ODPOWIEDZ