Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Miał ktoś takie objawy w przebiegu swojej nerwicy?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Szymon2016
Zarejestrowany Użytkownik

29 marca 2016, o 17:57

Dzięki za ciepłe słowa :) No badania robię żeby się uspokoić mam nadzieję że będzie jak mówisz :) Pozdrawiam
"Jeśli chcesz być szczęśliwy, wyznacz sobie cel, który pokieruje Twoimi myślami, uwolni Twoją energię i zainspiruje nadzieję."
blindgirl

18 maja 2016, o 13:01

KOLIBER pisze:Cześć Szymon:) Nie panikuj kolego:) Objawy o których piszesz to norma dla wielu ludzi z nerwicą. Sam miałem takie objawy (i nie tylko takie). Drętwienie rąk, nóg, jakieś mrowienia... Ból mięśni to norma... A już nie wspominając o drżeniach, a to dłonie a to jakby prądy w ciele...Jak zaczniesz się uspokajać to zacznie ci to mijać;) Ja dygotałem jak szalony i to trwa, zanim przejdzie. Raz tak bolały mnie mięśnie kciuków i tak drżały mi ręce że nie potrafiłem złapać i utrzymać niczego w rękach. Do dziś mam lekkie drżenia a minęły już ze dwa miesiące od kiedy SPOKOJEM leczę swoje objawy;) Cierpliwość i spokój to podstawa. I przestań czytać o chorobach bo sam robisz sobie krzywdę, to też wiem po sobie;) Sam byłem święcie przekonany że mam boreliozę, raka, cukrzycę, stwardnienie rozsiane, stwardnienie zanikowe boczne i mase innego cholerstwa... A okazało się że nerwica. Podsumowując, Jeśli masz obawy i nie potrafisz się uspokoić to zrób sobie badanie w kierunku tego sm, gwarantuję ci że będzie git;) Problem w tym żebyś sobie potem nie wkręcił czegoś nowego. I pamiętaj, nie jesteś wyjątkiem który ma takie objawy nerwicowe więc głowa do góry, BĘDZIE DOBRZE :friend:
ból mięsni jest naprawde normalny w nerwicy... ? bo ja juz meczesie 3 miesiac :(
Podobno liczą się chwile tylko, bo podobno życie mija szybko
Skoro tak, po co nam jeszcze większy pęd, jeszcze większy stres, i to wszystko?
;brr

Z natury jestem słodka tak to mnie wychowała mama,
Lecz ten pier%$#& świat przerobił anioła na chama.
:lala: :lala:
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

18 maja 2016, o 13:04

Blind Kochana w nerwicy wszystko jest możliwe od bólu glowy po bol małego paluszka w nodze włącznie.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
blindgirl

18 maja 2016, o 16:25

myszko to mnie trzyma i trzyma..a ja jestem podatna na takie stany :/
Podobno liczą się chwile tylko, bo podobno życie mija szybko
Skoro tak, po co nam jeszcze większy pęd, jeszcze większy stres, i to wszystko?
;brr

Z natury jestem słodka tak to mnie wychowała mama,
Lecz ten pier%$#& świat przerobił anioła na chama.
:lala: :lala:
ODPOWIEDZ