Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Szymon2016
- Zarejestrowany Użytkownik
29 marca 2016, o 17:57
Dzięki za ciepłe słowa

No badania robię żeby się uspokoić mam nadzieję że będzie jak mówisz

Pozdrawiam
"Jeśli chcesz być szczęśliwy, wyznacz sobie cel, który pokieruje Twoimi myślami, uwolni Twoją energię i zainspiruje nadzieję."
-
blindgirl
18 maja 2016, o 13:01
KOLIBER pisze:Cześć Szymon:) Nie panikuj kolego:) Objawy o których piszesz to norma dla wielu ludzi z nerwicą. Sam miałem takie objawy (i nie tylko takie). Drętwienie rąk, nóg, jakieś mrowienia... Ból mięśni to norma... A już nie wspominając o drżeniach, a to dłonie a to jakby prądy w ciele...Jak zaczniesz się uspokajać to zacznie ci to mijać;) Ja dygotałem jak szalony i to trwa, zanim przejdzie. Raz tak bolały mnie mięśnie kciuków i tak drżały mi ręce że nie potrafiłem złapać i utrzymać niczego w rękach. Do dziś mam lekkie drżenia a minęły już ze dwa miesiące od kiedy SPOKOJEM leczę swoje objawy;) Cierpliwość i spokój to podstawa. I przestań czytać o chorobach bo sam robisz sobie krzywdę, to też wiem po sobie;) Sam byłem święcie przekonany że mam boreliozę, raka, cukrzycę, stwardnienie rozsiane, stwardnienie zanikowe boczne i mase innego cholerstwa... A okazało się że nerwica. Podsumowując, Jeśli masz obawy i nie potrafisz się uspokoić to zrób sobie badanie w kierunku tego sm, gwarantuję ci że będzie git;) Problem w tym żebyś sobie potem nie wkręcił czegoś nowego. I pamiętaj, nie jesteś wyjątkiem który ma takie objawy nerwicowe więc głowa do góry, BĘDZIE DOBRZE

ból mięsni jest naprawde normalny w nerwicy... ? bo ja juz meczesie 3 miesiac

Podobno liczą się chwile tylko, bo podobno życie mija szybko
Skoro tak, po co nam jeszcze większy pęd, jeszcze większy stres, i to wszystko?
Z natury jestem słodka tak to mnie wychowała mama,
Lecz ten pier%$#& świat przerobił anioła na chama.

-
myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
18 maja 2016, o 13:04
Blind Kochana w nerwicy wszystko jest możliwe od bólu glowy po bol małego paluszka w nodze włącznie.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
blindgirl
18 maja 2016, o 16:25
myszko to mnie trzyma i trzyma..a ja jestem podatna na takie stany :/
Podobno liczą się chwile tylko, bo podobno życie mija szybko
Skoro tak, po co nam jeszcze większy pęd, jeszcze większy stres, i to wszystko?
Z natury jestem słodka tak to mnie wychowała mama,
Lecz ten pier%$#& świat przerobił anioła na chama.