Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ech czyli to jednak coś poważniejszego? Może dzisiaj pojadę do lekarza, zobaczę co powie. :/
- Natka
Laska, to na pewno nic poważnego. Nie nakręcaj się! Pewnie przepisze jakiś lek na tą temperaturę i będziesz jak nowo narodzonaAnxietyDisorder0 pisze: ↑12 lipca 2017, o 15:43Ech czyli to jednak coś poważniejszego? Może dzisiaj pojadę do lekarza, zobaczę co powie. :/

Kiedy czujesz się wypalony, pamiętaj, że feniks odradza się z popiołów
-
Staram się już nie przejmować, ale ciągle mnie to stresuje. Dzięki za odpowiedzi 

-
Hej ja ostatnio tak miałem i to z wyższa gorączka to co ty masz to stan podgorączkowy i normalnym jest ze po południu podnosi się temperatura. Ja byłem taki rozbity z 2 tygodnie i nagle przeszło. Tak to jest z chorobami w lipcu. Na dworze upał a my chorzy wiec i organizm trochę wariuje. Oczywiście jakby nienprzeszlo to do lekarza ale herbatka z cytryna i duuuuuuuzo wypoczywaj
Pozdro
Pozdro
,,za drzwiami piekła jest brama do nieba!!!...czasem trzeba doświadczyć ciężkich rzeczy żeby móc czegoś dokonać"
,,rzeczy łatwe są mało warte...te trudne są wartościowe"
Ale ja ci mówię, wstań i walcz. To twoje życie, twój największy skarb! "
,,rzeczy łatwe są mało warte...te trudne są wartościowe"
Ale ja ci mówię, wstań i walcz. To twoje życie, twój największy skarb! "
-
Hej kochani.. ja mam dzisiaj troszke slabszy dzien
Lęki mnie atakują znowu te same ze zwariuje i ze zrobie krzywde dziecku ehh. Ale nie daje sie. Walczę i to bez lekow. Nie biorę ich parę miesięcy i musze dac rade bez nich
Lęki mnie atakują znowu te same ze zwariuje i ze zrobie krzywde dziecku ehh. Ale nie daje sie. Walczę i to bez lekow. Nie biorę ich parę miesięcy i musze dac rade bez nich
- eyeswithoutaface
- Moderator
Jak najbardziej, zdarzają się takie objawy. Cofnij sie wstecz w postach, a sam/sama sie przekonasz

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- kasicka91
-
-
A ja ostatnio mam ciezki okres :-/ dolapaly mnie po dlugim czasie objawy sercowe :-/
Mam kolatanie co jakis czas, co wieczor i nie tylko mnie kluje serce i rozne takie :-/
I wgl naczytalam sie glupot ze to zwiastuje zawal serca ze od sresu, ze jak sie jest zmeczonym i wg zawroty glowy a ja to mam... i nrml cala sie trzese a jak to przeczytalam to znow serce zaczelo swirowac
Mam kolatanie co jakis czas, co wieczor i nie tylko mnie kluje serce i rozne takie :-/
I wgl naczytalam sie glupot ze to zwiastuje zawal serca ze od sresu, ze jak sie jest zmeczonym i wg zawroty glowy a ja to mam... i nrml cala sie trzese a jak to przeczytalam to znow serce zaczelo swirowac
- kasicka91
Nerwiczka znowu Ci miesza, jak nic! U mnie się zdarza, jak to nazywam - pyrkanie serca (i w sumie nie wiem czy to od serca, czy przełyku, bo to dziwne uczucie) i mogę nie mieć przez kilka dni, tydzień, dwa, a zaraz potem mam co dziennie po kilka razy. Szczególnie jak się nasilają inne stresy. Jeszcze się nakręciłaś do tego, to teraz masz za swojesloneczko92 pisze: ↑14 lipca 2017, o 16:24A ja ostatnio mam ciezki okres :-/ dolapaly mnie po dlugim czasie objawy sercowe :-/

-
Kazdy opisuje tez inaczej...
Hmmm jeszcze mam objawy psychiczne, mroczki przed oczami :/ ataki paniki do tego dd i dp
Hmmm jeszcze mam objawy psychiczne, mroczki przed oczami :/ ataki paniki do tego dd i dp
- kasicka91
Czyli nerwiczka hula i raz daje, raz zabiera kolejny objawsloneczko92 pisze: ↑14 lipca 2017, o 20:04Kazdy opisuje tez inaczej...

-
Czy ktoś tak ma, miał? Od 2 tyg. zaczęłam zle widzieć, niewyraźnie, doszła wrażliwość na słońce a przy tym ból głowy w skroni. Myślałam, ze to migrena ale to trwa prawie non stop. Wzrok jakby uciekał, nienadążał. Do tego otępienie, jakieś dziwne uczucie trudne do opisania. Drętwienie prawej strony, opadanie powieki na jakiś czas.Wyczytałam ,ze przy zaburzeniu wzroku i bólu głowy można dostać udar. Na chwilę obecną jestem tą całą sytuacją wkręcona i boję się, ze coś sie stanie. Przerabiałam w nerwicy cudawianki, ale to jest jakieś dziwne. Czy tak może być od nerwicy?
-
zaburzona.pl pisze: ↑14 lipca 2017, o 22:14Czy ktoś tak ma, miał? Od 2 tyg. zaczęłam zle widzieć, niewyraźnie, doszła wrażliwość na słońce a przy tym ból głowy w skroni. Myślałam, ze to migrena ale to trwa prawie non stop. Wzrok jakby uciekał, nienadążał. Do tego otępienie, jakieś dziwne uczucie trudne do opisania. Drętwienie prawej strony, opadanie powieki na jakiś czas.Wyczytałam ,ze przy zaburzeniu wzroku i bólu głowy można dostać udar. Na chwilę obecną jestem tą całą sytuacją wkręcona i boję się, ze coś sie stanie. Przerabiałam w nerwicy cudawianki, ale to jest jakieś dziwne. Czy tak może być od nerwicy?
Ja tak mam. Miałam od samego początku różne dziwactwa ze strony głowy, twarzy i zmysłów. Wszystkie objawy trwają kilka dni, potem ich prawie nie odczuwam i tak ciągle. Też się bałam, że to jakiś udar, czy guz, ale już dawno by działy się straszniejsze rzeczy, a to nawet przechodzi. Mam dokładnie takie same objawy jak Ty, drętwienie głowy, drganie na twarzy, różności z wzrokiem. Miałam w ogóle uczucie, że jak zamknę oczy to stracę ten wzrok. Głowa boli w różnych miejscach, dosłownie codziennie coś innego. Nie martw się, spróbuj się rozluźnić, to nic złego.