W sumie moj ostatni atak byl tez silny ale poszlam sie wykapac w goravej wodzie lezalam i naprawde napiecie zniklo
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
sloneczko92
- Zarejestrowany Użytkownik
Kazdy mi to wlasnie mowi i teraz tez spanikowalam ale nastepnym razem sie postaram wlasnie tak zrobic...
W sumie moj ostatni atak byl tez silny ale poszlam sie wykapac w goravej wodzie lezalam i naprawde napiecie zniklo
-
sloneczko92
A macie cos takiego ze jest ok, np prasowalam i nagle sie mi slabo zrobilo i zakrecilo w glowie ?
-
sloneczko92
A moze to byc no tez od tego ze kapalam sie w goracej wodzie ?
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
sloneczko- a jak prasowalas i zanim zrobilo ci sie slabo to o czym myslals?.....od kompania w zbyt goracej wodzie dla kobiety jest niezdrowe.
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
papryczka78
Deszczyq witaj:) Dzięki że napisałaś/eś. To nie jestem sama w takich objawach....
Ja jakoś nie mogę sobie z tymi objawami dot. mięśni poradzić. Kołatanie serca czy duszność tak mnie nie przeraża jak to:(
Słoneczko zawroty głowy mogą być po wyjściu z gorącej wody. Taka woda na nikogo dobrze nie wpływa. Mnie też kąpiele odprężają ale staram się aby woda nie zaparowywała luster.
Ja jakoś nie mogę sobie z tymi objawami dot. mięśni poradzić. Kołatanie serca czy duszność tak mnie nie przeraża jak to:(
Słoneczko zawroty głowy mogą być po wyjściu z gorącej wody. Taka woda na nikogo dobrze nie wpływa. Mnie też kąpiele odprężają ale staram się aby woda nie zaparowywała luster.
- schanis22
a ja życzę: Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku. Szelestu w kieszeni, i słońca promieni. Oraz by rok cały, po prostu był wspaniały. Dziękuję wszystkim za wsparcie za rady ... oczywiście Viktorowi i Hewadowi za wszystko co dla nas robią dziękuję z całego serca i życzę wszystkiego co tylko sobie wymarzą !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
sloneczko92
Wiesz co ja ogolnie ostatnio mam zly czasmartusia1979 pisze:sloneczko- a jak prasowalas i zanim zrobilo ci sie slabo to o czym myslals?.....od kompania w zbyt goracej wodzie dla kobiety jest niezdrowe.
- martusia1979
no widzisz....ciagle masz myśli straszaki i dlatego tak ci się robi.....o to twoja odpowiedz!..wystarczy ,że masz myśl z tyłu głowy i straszak gotowy.
-
lekowy89
Witam serdecznie! Wszystkiego NAJ w Nowym Roku 
Co do straszaków, to niestety też je miewam. Najgorsza jest dla mnie somatyzacja objawów. Coś mnie strzyknie, zakaszlę, coś zaswędzi i zaczynam się skupiać na swoim oddechu, na tym czy serce równo bije, sprawdzam tętno itp. Dzięki WSPANIAŁYM materiałom Divina i Victora czuję się super. Z nerwicą żyję od sierpnia, kiedy dostałem nie wiedziecz czemu (he he) pierwszego ataku paniki. Nie mam jakoś wybitnie nasilonych objawów, ale są dni kiedy czuję cały czas napięcie i taki... lekki lęk. Mówię sobie, że to myśli, tylko myśli... Nie zawsze działa, ale cóź... czasem bywa trudniej
To forum bardzo mi pomaga, nawet jak czytam to od razu robi mi się lepiej 
Co do straszaków, to niestety też je miewam. Najgorsza jest dla mnie somatyzacja objawów. Coś mnie strzyknie, zakaszlę, coś zaswędzi i zaczynam się skupiać na swoim oddechu, na tym czy serce równo bije, sprawdzam tętno itp. Dzięki WSPANIAŁYM materiałom Divina i Victora czuję się super. Z nerwicą żyję od sierpnia, kiedy dostałem nie wiedziecz czemu (he he) pierwszego ataku paniki. Nie mam jakoś wybitnie nasilonych objawów, ale są dni kiedy czuję cały czas napięcie i taki... lekki lęk. Mówię sobie, że to myśli, tylko myśli... Nie zawsze działa, ale cóź... czasem bywa trudniej
-
sloneczko92
No widzisz to widac...martusia1979 pisze:no widzisz....ciagle masz myśli straszaki i dlatego tak ci się robi.....o to twoja odpowiedz!..wystarczy ,że masz myśl z tyłu głowy i straszak gotowy.
Dzis tez koszmar... od rana bylo w miare ale znow strach przyszedl ze nie wystoje w Kosciele bo ze mi sie zrobi slabo no i wzielam sobie polowke afobamu bo sie balam ale w Kosciele na poczatku myslalam ze wyjde ze sie cos stanie
No i wrocilam do domu i gotowalam i nrml nie moglsm stac bo krecilo mi sie slabo mi sie robilo w oczach mienilo i mialam wrazemie ze to koniec i sie polozylam i o dziwo nic sie nie dzialo ! I znow wstalam i atak paniki znow... od nowa to samo...
Ja juz naprawde nie wiem co mi jest...
Powiedzcie mi czy naprawde te objawy moje sa normalne ?
Wszystko naraz: mieni mi sie w oczach, kreci w glowie, co jakis czas robi mi sie slabo, czasem kluje serce i ciezko oddycha i mam wrazenie ze to juz koniec
- martusia1979
jak zrobilas badania i wszystko w porzadku to co moze byc innego....pomysl!