martusia1979 pisze:no widzisz....ciagle masz myśli straszaki i dlatego tak ci się robi.....o to twoja odpowiedz!..wystarczy ,że masz myśl z tyłu głowy i straszak gotowy.
No widzisz to widac...
Dzis tez koszmar... od rana bylo w miare ale znow strach przyszedl ze nie wystoje w Kosciele bo ze mi sie zrobi slabo no i wzielam sobie polowke afobamu bo sie balam ale w Kosciele na poczatku myslalam ze wyjde ze sie cos stanie

ale w Koncu pow sobie stop ! I zaczelam wewnetrznie sobie mowic cos i przeszlo ! Poczulam sie tak bezpiecznie ze soba... wiem ze te dialogi pomagaja ale moze nie zawsze mi pomoglo...
No i wrocilam do domu i gotowalam i nrml nie moglsm stac bo krecilo mi sie slabo mi sie robilo w oczach mienilo i mialam wrazemie ze to koniec i sie polozylam i o dziwo nic sie nie dzialo ! I znow wstalam i atak paniki znow... od nowa to samo...
Ja juz naprawde nie wiem co mi jest...
Powiedzcie mi czy naprawde te objawy moje sa normalne ?
Wszystko naraz: mieni mi sie w oczach, kreci w glowie, co jakis czas robi mi sie slabo, czasem kluje serce i ciezko oddycha i mam wrazenie ze to juz koniec

teraz leze i sie trzese nwm co robic glowa boli u nawet na lezaco sie kreci i taka slabosc