Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Izabelaa
Nowy Użytkownik

30 lipca 2025, o 23:11

Bruno11111 pisze:
29 lipca 2025, o 20:46
Przepraszam za spam ale czekam już 3 dzien na odp mam wizyte u Psychiatry chociaż o ile jest mi potrzebna na pewno w jakimś stopniu tak.. Dodam od 5 miesięcy nie pracuje siedze w domu nie mam zajęcia zazwyczaj robie spacery i odpowiednie 10 tyś kroków dziennie ale nie o to chodzi chodzi o coś bardzo poważnego dla mojego zdrowia ponieważ dzień w dzień się po prostu dusze mam straszny problem z oddychaniem jakby mi ktoś zatkał Płuca , przepone , Serce i nie wiadomo co jeszcze.. nie wiem co mam robić proszę was o pomoc robiłem już na przestrzeni ostatniego roku około 8-10 EKG jak nie więcej wynik ciągle Tachykardia wysokie ciśnienie ale jakiś zawał czy coś raczej nie było czegoś takiego może zaburzenia prawego przedsionka jedynie w EKG. Cholesterol w granicach 280+ Trójglicerydy w granicy 400+ ciągle sie dusze nie potrafie oddychac mimo 1000 wyprawach na SOR które nic mi nie powiedziały prócz tego ze cisnienie jest wysokie co obecnie biore tabletki na cisnienie od 4-5 miesięcy i cisnienie mam normalne w granicach 120-127. Tak dalej całe dni nie moge normalnie oddychać mam KUREWSKI problem z oddychaniem a jak nie z oddychaniem to z czymś innym jak np zatrzymywanie się serca albo pieczenie w klatce piersiowej , ból który jest do zniesienia jednak i nie jest to typowym bólem zawałowym.. Prosze o prady nie daje sobie już rady Błagam ludzie napiszcie coś poratuje mnie co dalej robić.
No to nerwica też ma wpływ na oddech, ja mam ciśnienie dobre , młoda jestem i zdrowa, od urodzenia nie miałam problemów a odkąd jestem na lekach czy mam lęki dostaje takich czasami symptomów że oddechu nie mogę wziąć, słabo mi, jak zaczynam spać to nagle oddechu nie mogę wziąć, nerwy, drżenie mięśni, spięte jak nie wiem, panika, strach, minęło po 10 minutach. Skutki uboczne leku bo nigdy tak nie dostałam jak i długie spanie i bóle głowy
ODPOWIEDZ