Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak. 4 tygidnie;( I tak się dziwię że nie wpadłam w mega lek;/. Dziś jest Lepiej. Byłam u laryngologa nie mam tam w gardle żadnych guzów Więc trochę mnie to pocieszylo. Ale bardzo boję się że nie dam rady. Że nie wytrzymam tego że w końcu tak mnie dopadnie że umrę z leku;(
-
Tez sie tego boje , a lbo ze juz nie wytrzymam i sobie cos zrobieMarta_b pisze: ↑8 kwietnia 2019, o 16:55Tak. 4 tygidnie;( I tak się dziwię że nie wpadłam w mega lek;/. Dziś jest Lepiej. Byłam u laryngologa nie mam tam w gardle żadnych guzów Więc trochę mnie to pocieszylo. Ale bardzo boję się że nie dam rady. Że nie wytrzymam tego że w końcu tak mnie dopadnie że umrę z leku;(

-
Ja tez;( odbijają mni3 te objawy. Swedziala mnie skóra kiedyś, czułam ucisk na nosie, miałam zawroty głowy, mroczki przed oczyma, biegałam do toalety co 10 min. A teraz sobie nie radzę z tym I się boje ze to m8 nie da zyc;( że moje życie ucieknie mi przez palce. Że pewnie dożyję w cierpieniu starości I powiem sobie że życie zmarnowalam;( tak bardzo bym chciała żeby to było z tej przeklęte nerwicy;( najlepsze jest to ze jak jem to wszystko jest okey;p jesteś wierzaca?
-
Tez mam takie mysli. Inni ciesza sie zyciem a ja jestem wrakiem.Marta_b pisze: ↑8 kwietnia 2019, o 17:04Ja tez;( odbijają mni3 te objawy. Swedziala mnie skóra kiedyś, czułam ucisk na nosie, miałam zawroty głowy, mroczki przed oczyma, biegałam do toalety co 10 min. A teraz sobie nie radzę z tym I się boje ze to m8 nie da zyc;( że moje życie ucieknie mi przez palce. Że pewnie dożyję w cierpieniu starości I powiem sobie że życie zmarnowalam;( tak bardzo bym chciała żeby to było z tej przeklęte nerwicy;( najlepsze jest to ze jak jem to wszystko jest okey;p jesteś wierzaca?
Nie nie wierze. Moze by bylo latwiej jeslibym wierzyla.
-
Nie będę Cię namawiać. Włącz Youtube ojca Adama szustoka. Łysy koleś dominikanin;) fajnie mowi https://youtu.be/IkwMy21Td3I. https://youtu.be/vSMJaEyOjaM. Jest jeszcze książka która odminils życie wielu ludzi. Moc uwielbienia. Jak mnie piekło miesiąc temu to 0ns mi pomogła to olac I minęło. A teraz jakoś nie umiem tego ogarnac;(
-
A on o nerwicy mowi? Ja sluchalam wczoraj tych wykladow Divivica. Dzis jednak jak sie gorzej czuje to nie potrafie sie na niczym skupic.Marta_b pisze: ↑8 kwietnia 2019, o 17:21Nie będę Cię namawiać. Włącz Youtube ojca Adama szustoka. Łysy koleś dominikanin;) fajnie mowi https://youtu.be/IkwMy21Td3I. https://youtu.be/vSMJaEyOjaM. Jest jeszcze książka która odminils życie wielu ludzi. Moc uwielbienia. Jak mnie piekło miesiąc temu to 0ns mi pomogła to olac I minęło. A teraz jakoś nie umiem tego ogarnac;(
-
Zalacze sobie na noc

- Celine Marie
Ja coraz mniej wierzę,że to moje otumanienie,jakbym traciła świadomość to jest od nerwicy,ja się czuję tak 24h obojętnie gdzie jestem i co robię,myślę,że to jakie niedotlenienie/uszkodzenie mózgu ,jak będę tak do końca życia w tym stanie to wysiadam.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Ja mam podobne mysli, ze to mi nie minie. A czuje sie okropnie jakbym zaraz miala pasc.wszystko sie buja.Celine Marie pisze: ↑8 kwietnia 2019, o 18:49Ja coraz mniej wierzę,że to moje otumanienie,jakbym traciła świadomość to jest od nerwicy,ja się czuję tak 24h obojętnie gdzie jestem i co robię,myślę,że to jakie niedotlenienie/uszkodzenie mózgu ,jak będę tak do końca życia w tym stanie to wysiadam.