Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
znow mam to uczucie nieprzyjemnego nieznosnego głaskania w miesniach...powoduje to niezdolnosc do wytrzymania w jednej pozycji...czy to wina leków czy napiecie nerwicowe tak sie objawia?
Mistrz 2021 (L)
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
-
@Ryo, wydaję mi się, że alkohol przy "aktywnej" nerwicy nie jest dobrym wyjściem. Bardzo łatwo wtedy o wkręcenie sobie jakiś objawów. Ja, kiedy wypiłem piwo też zaczynałem sobie wmawiać, że czuję się źle. Pomogło znalezienie jakiegoś zajęcia. 

- Nerwowy
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Ja po alkoholu (nawet jak wypiłem bało) wkręcałem sobie na drugi dzień, że nie pamiętam wszystkiego, że coś zrobiłem, etc. Straszna sprawa, bo człowiek nawet nie może się zrelaksować. Teraz darowałem sobie picie, przynajmniej na jakiś czas.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
-
Wiesz wesele także trzeba trochę było ale denerwowało mnie to że nie mogę się spokojnie napić jak wszyscy. jeszcze wczoraj wziołem zaciągałem się papierosem na sprubowanie i też dostałem takiego dd i mi się słabo zrobi ,normalnie nie palę.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
-
Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??
brak mi sił
- Celine Marie
Możliwe ,że masz cofanie żółciImperfectM pisze: ↑10 października 2018, o 14:52Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??brak mi sił
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Albo guz we łbieCeline Marie pisze: ↑10 października 2018, o 17:27Możliwe ,że masz cofanie żółciImperfectM pisze: ↑10 października 2018, o 14:52Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??brak mi sił
- Nerwus321
Poczytaj sobie o refluksie, jest to jeden z jego możliwych objawów.ImperfectM pisze: ↑10 października 2018, o 14:52Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??brak mi sił
-
Tak,ja tez mam tak przy refluksieNerwus321 pisze: ↑10 października 2018, o 18:06Poczytaj sobie o refluksie, jest to jeden z jego możliwych objawów.ImperfectM pisze: ↑10 października 2018, o 14:52Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??brak mi sił
- Nerwowy
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Wiem, że to na pewno nerwica, ale jestem ciekaw czy też tak macie.
Mam np. spokój od jakiego objawu kilka dni np. drętwiejącej twarzy. Zaczynam w głowie myśleć, o jak dawno tego nie miałem i się cieszyć. Po kilku minutach pojawia się od razu drętwienie twarzy, kołatanie serca, etc.
Podobnie mam z natrętnymi myślami - sam jakbym je przywoływał w tym momencie.
Mam np. spokój od jakiego objawu kilka dni np. drętwiejącej twarzy. Zaczynam w głowie myśleć, o jak dawno tego nie miałem i się cieszyć. Po kilku minutach pojawia się od razu drętwienie twarzy, kołatanie serca, etc.
Podobnie mam z natrętnymi myślami - sam jakbym je przywoływał w tym momencie.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
-
Pojawiło sie to i zniknie, aaa niech że SE jest gorzko. Szybko ucinaj akcje z analizowaniem tego, no i dr google mial być przez Ciebie odstawiony z tego co pamietam?ImperfectM pisze: ↑10 października 2018, o 14:52Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??brak mi sił

-
Nie czytałam , obiecuje !zaburzony25 pisze: ↑10 października 2018, o 18:55Pojawiło sie to i zniknie, aaa niech że SE jest gorzko. Szybko ucinaj akcje z analizowaniem tego, no i dr google mial być przez Ciebie odstawiony z tego co pamietam?ImperfectM pisze: ↑10 października 2018, o 14:52Hej wszystkim , mam pytanie , od jakiegoś czasu znowu u mnie pojawiło się uczucie gorzkiego smaku na języku ... czy to tez może być moj wymysł ??brak mi sił
![]()