spokojnie. to tylko nerwicowe "potykanie serca". Iluzja nerwicowa. Niczym sie nie przejmuj
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Hej!
mam pytanie.. Bo nie wiem czy przyjąć to jako kolejną jakąś iluzję nerwicową czy jednak jest się czym martwić.. mianowicie macie tak ze podczas ostrej defensywy mózgu ( bo taką teraz mam,ciężka derelka) wydaje mi sie (mialam tak z 3 razy ) ze np jak myje naczynia to czuje ze ktoś za mna stoi a wiem że nie stoi tylko kam takie dziwne uczucie.. Nie obracam się, Nie badam tego bo wiem że tak nie jest i tyle ale skądś do mnie to przychodzi.. (tylko proszę bez żadnych nadprzyrodzonych mocy
) czy może być to efekt wyczulonych zmysłów? Hmm.. akurat to mnie przerazilo czy nie łapie schizy

-
- Odważny i aktywny forumowicz
a)nerwica to stan zagrożenia reakcji walcz-uciekaj więc masz wyostrzone zmysły a jak stoisz odwrócona to mózg analizuje zagrożeniaKlaudia55 pisze: ↑13 września 2018, o 12:44Hej!mam pytanie.. Bo nie wiem czy przyjąć to jako kolejną jakąś iluzję nerwicową czy jednak jest się czym martwić.. mianowicie macie tak ze podczas ostrej defensywy mózgu ( bo taką teraz mam,ciężka derelka) wydaje mi sie (mialam tak z 3 razy ) ze np jak myje naczynia to czuje ze ktoś za mna stoi a wiem że nie stoi tylko kam takie dziwne uczucie.. Nie obracam się, Nie badam tego bo wiem że tak nie jest i tyle ale skądś do mnie to przychodzi.. (tylko proszę bez żadnych nadprzyrodzonych mocy
) czy może być to efekt wyczulonych zmysłów? Hmm.. akurat to mnie przerazilo czy nie łapie schizy
b)raz cię to uczucie, które jest naturalne dla każdego wystraszyło, zaczęłaś sprawdzać i masz gotowy natręt
c)jak się jeszcze dodatkowo boisz np schizy no to już wtedy klasyka gatunku

-
Boję,boje.. Ale próbuje się ratować póki nie jest co raz gorzej
na razie trwa to u mnie kilka tyg wiec zobaczymy jak to dalej będzie, oby lepiej
aczkolwiek jak sama widzę musze sie upewnić czy aby cos nie jest nie tak już ze mną.. :/

-
Cześć 
Ostatnio jestem w słabej formie. Czy przy nerwicy mogą być takie objawy - czuję się jak pijana, jestem ekstremalnie zmęczona i słaba, czuję kulę w gardle, jakoś źle mi się oddycha, ciągle boli mnie głowa, wszystko mnie męczy. Czy takie silne osłabienie może wynikać z nerwicy? Dodam że miałam już tyle badań, że mam dość
Miałam echo serca i ekg a i tak się boję, bo te objawy jakieś takie "sercowe" 

Ostatnio jestem w słabej formie. Czy przy nerwicy mogą być takie objawy - czuję się jak pijana, jestem ekstremalnie zmęczona i słaba, czuję kulę w gardle, jakoś źle mi się oddycha, ciągle boli mnie głowa, wszystko mnie męczy. Czy takie silne osłabienie może wynikać z nerwicy? Dodam że miałam już tyle badań, że mam dość

-
Tak,te wszystkie objawy mogą być od nerwicy.xsunrise pisze: ↑13 września 2018, o 15:27Cześć
Ostatnio jestem w słabej formie. Czy przy nerwicy mogą być takie objawy - czuję się jak pijana, jestem ekstremalnie zmęczona i słaba, czuję kulę w gardle, jakoś źle mi się oddycha, ciągle boli mnie głowa, wszystko mnie męczy. Czy takie silne osłabienie może wynikać z nerwicy? Dodam że miałam już tyle badań, że mam dośćMiałam echo serca i ekg a i tak się boję, bo te objawy jakieś takie "sercowe"
![]()
"Pamiętaj,że mamy do czynienia jedynie z myślami a myśli mogą zostać zmienione.Gdy zmieniamy nasze myślenie,zmieniamy naszą rzeczywistość"
-
Mogą być ale nie muszą.....Dominik.O pisze: ↑13 września 2018, o 15:37Tak,te wszystkie objawy mogą być od nerwicy.xsunrise pisze: ↑13 września 2018, o 15:27Cześć
Ostatnio jestem w słabej formie. Czy przy nerwicy mogą być takie objawy - czuję się jak pijana, jestem ekstremalnie zmęczona i słaba, czuję kulę w gardle, jakoś źle mi się oddycha, ciągle boli mnie głowa, wszystko mnie męczy. Czy takie silne osłabienie może wynikać z nerwicy? Dodam że miałam już tyle badań, że mam dośćMiałam echo serca i ekg a i tak się boję, bo te objawy jakieś takie "sercowe"
![]()
U mnie niwstety podobnie

-
Tak, czasem mam wrażenie, ze widzę słabiej, a czasem zupełnie na odwrót, wszystko wyostrzone, to chyba normalne w nerwicy.
Ile niewypowiedzianych słów przepadło na zawsze. A może ważniejsze były od tych wszystkich wypowiedzianych.
-
-
Męczę się już 8 lat i mam coraz więcej wątpliwości. Czy to jest możliwe że zwracam uwagę na inne kobiety i wiem że mi się podobają i przez to że myślę że są bardzo atrakcyjne a do swojej żony zaczynam czuć obojętność.