Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No to klops, a już miałam nadzieje
- Fitnesiara
ja tak mialam jak sobie powiekszylam usta

Success in life means living by your values 

- mike48
Witam! Czy ktoś z was ma może problemy z dłuższym staniem? Często podczas dłuższego stania mam takie dziwne uczucie, jakby słabości chociaż nie powiedziałbym jednoznacznie że robi się słabo. Mam ucisk w głowie, coś w rodzaju lekkiej derealki, uczucie ciężkich nóg i ogólne napięcie. Dodam, że nie mam problemów z wysiłkiem fizycznym.
- znerwicowana85
Ja mam po dluzszym czasie kregoslupa promieniujący do brzucha, ale to raczej przez moją skolioze pewniemike48 pisze: ↑16 sierpnia 2018, o 18:07Witam! Czy ktoś z was ma może problemy z dłuższym staniem? Często podczas dłuższego stania mam takie dziwne uczucie, jakby słabości chociaż nie powiedziałbym jednoznacznie że robi się słabo. Mam ucisk w głowie, coś w rodzaju lekkiej derealki, uczucie ciężkich nóg i ogólne napięcie. Dodam, że nie mam problemów z wysiłkiem fizycznym.
„Tylko rozsadek mnie dzis uratuje” 
-
to ja to mialem z tym staniem, a ucisk do tej pory mnie męczy...mike48 pisze: ↑16 sierpnia 2018, o 18:07Witam! Czy ktoś z was ma może problemy z dłuższym staniem? Często podczas dłuższego stania mam takie dziwne uczucie, jakby słabości chociaż nie powiedziałbym jednoznacznie że robi się słabo. Mam ucisk w głowie, coś w rodzaju lekkiej derealki, uczucie ciężkich nóg i ogólne napięcie. Dodam, że nie mam problemów z wysiłkiem fizycznym.
Mistrz 2021 (L)
-
Jak powiększałas?
-
- monika78
. Jak bardzo jestem z Wami, „wykluczyłam” raka mózgu, teraz przerabiam całymi dniami SM- i ciagle, nontoper skanowanie czy ucisk nad okiem czy za uchem, zdrętwiałe mi ręka czy nie, stanie na jednej nodze z rękoma przed sobą i z zamkniętymi oczami..... Jak długo jeszcze tak wytrzymam?
-
Widzisz to magiczne słowo w Twojej wypowiedzi „skanowanie” to jest przyczyna wszystkiego co Ci sie dzieje, wiem że teraz nasuwa sie pytanie jak sie pozbyć tych myśli. Dojdziesz do tego z czasem, słuchaj nagrań i pracuj nad sobą a zobaczysz ze wszystko wróci do normymonika78 pisze: ↑25 sierpnia 2018, o 15:00. Jak bardzo jestem z Wami, „wykluczyłam” raka mózgu, teraz przerabiam całymi dniami SM- i ciagle, nontoper skanowanie czy ucisk nad okiem czy za uchem, zdrętwiałe mi ręka czy nie, stanie na jednej nodze z rękoma przed sobą i z zamkniętymi oczami..... Jak długo jeszcze tak wytrzymam?Kocham relanium/ tylko te mini tabletki rozumieją i pomagają....