Tak czy siak dzisiaj jest już normalnie, a w chorobie objawy powinny się nasilać a nie słabnąć wiec wyglada na to ze to tylko nerwicaCeline Marie pisze: ↑15 czerwca 2018, o 16:54Okazja się znajdzie bo podobno wiele owadów przenosi to świństwo w tym muchy i komary ,także jak ktoś nie miał kleszcza nie znaczy,że nie może mieć boreliozy, a wykryć ją jest trudno,testy dają 70% pewności
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- Alicja539
- Odważny i aktywny forumowicz
- Laurka2018
- Zarejestrowany Użytkownik
E tam bolerioza.... zbadaj sobie przeciwciała ANA. To dopiero jazda bez trzymanki.Alicja539 pisze: ↑14 czerwca 2018, o 13:22Cześć wam! Doszłam do wniosku, ze nie będę zakładać osobnego tematu wiec napisze tutaj i bardzo proszę o pomoc!
Od wczoraj mam dziwne objawy a mianowicie już trzy dni czuje się bardzo dobrze ale moje stopy są jakieś dziwne to znaczy czuje je i w ogóle ale mam wrazenie jakby były takie miękkie, zwiędłe?, nie wiem czy to dlatego ze jest mi w nie zimno czy jak... W głowie odrazu myśl BOLERIOZA chociaż kleszcza nigdy nie miałam... Zna ktoś to uczucie i jest w stanie mi pomoc?![]()
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Alicja539
Wole się już nie nakręcać na kolejne choroby i objawy.. Skoro jak o tym nie myśle to ustępuje znaczy tylko jedno ze jest w porządku. Poza tym my hipochondrycy mamy taka przypadłość ze za wszelka cene przypisujemy sobie najpoważniejsze choroby mimo, ze to może być zwyczajny brak magnezu lub żelaza albo innych witamin i tpLaurka2018 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 17:43E tam bolerioza.... zbadaj sobie przeciwciała ANA. To dopiero jazda bez trzymanki.Alicja539 pisze: ↑14 czerwca 2018, o 13:22Cześć wam! Doszłam do wniosku, ze nie będę zakładać osobnego tematu wiec napisze tutaj i bardzo proszę o pomoc!
Od wczoraj mam dziwne objawy a mianowicie już trzy dni czuje się bardzo dobrze ale moje stopy są jakieś dziwne to znaczy czuje je i w ogóle ale mam wrazenie jakby były takie miękkie, zwiędłe?, nie wiem czy to dlatego ze jest mi w nie zimno czy jak... W głowie odrazu myśl BOLERIOZA chociaż kleszcza nigdy nie miałam... Zna ktoś to uczucie i jest w stanie mi pomoc?![]()
-
Poszłam do sklepu i dostałam czegoś dziwnego
Uczucia jakby mi mowa się spowolniła jakbym odpływała i miała problem z moim ale mówiłam normalnie... ucisk w głowie i lęk... jeszcze mnie trzyma...
Uczucia jakby mi mowa się spowolniła jakbym odpływała i miała problem z moim ale mówiłam normalnie... ucisk w głowie i lęk... jeszcze mnie trzyma...
- schanis22
Ja swego czasu mialam atak zawsze rano w sumie zaraz po przebudzeniu , chyba na dobry poczátek dnia

Pozniej kilka w czasie dnia zalezy od okazji

Tylko jakie to ma znaczenie ze Ty masz akurat o 19 ?
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
Zastanawia mnie po prostu czy jest w tym jakiś mechanizm np. fizjologicznie organizm "nauczył się" i o tej konkretnej porze wariuje. Nie miałam od roku ataków paniki a od kilku dni mam je tylko ok godz. 18-19. Może to jakaś wyuczona reakcja. Po prostu jestem ciekawa, nic więcej.
-
Ja miałam ataki paniki zawsze przy robieniu makijażu ranoxsunrise pisze: ↑15 czerwca 2018, o 21:23Zastanawia mnie po prostu czy jest w tym jakiś mechanizm np. fizjologicznie organizm "nauczył się" i o tej konkretnej porze wariuje. Nie miałam od roku ataków paniki a od kilku dni mam je tylko ok godz. 18-19. Może to jakaś wyuczona reakcja. Po prostu jestem ciekawa, nic więcej.

- Alicja539
Znam.. masz wrazenie ze nie potrafisz mówić i ze wszystko cię blokuje a słowa płyną z ciebie normlanieewelinka1200 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 18:51Poszłam do sklepu i dostałam czegoś dziwnego

-
Dokładnie...jakby mi usta spowalniały mowe
uczucie paskudne
uczucie paskudne
- Celine Marie
Mam dzisiaj ciężki dzień nie pierwszy i nie ostatni ale poszło mi bardzo na mowę właśnie,nawet matka do mnie " a co się tak zacinasz i jąkasz ?" faktycznie ciężko mi się wysłowić,wiem,że sporo z Was ma problemy w tej kwestii ale SM zaczyna się od mowy w dużym stopniu.Nie chcę się nakręcać znowu na choroby ale kurczę w takie dni człowiek ma wątpliwości,więc Ewelinka nie jesteś sama tylko nie wiem czy akurat u Cb jest podobnie ,bo piszesz,że jednak mówisz normalnie.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Celine nie ma zamuły! Tk kolejny gorszy dzień a nie żadna choroba ! Jesteśmy nerwicowcy pamiętajCeline Marie pisze: ↑17 czerwca 2018, o 19:34Mam dzisiaj ciężki dzień nie pierwszy i nie ostatni ale poszło mi bardzo na mowę właśnie,nawet matka do mnie " a co się tak zacinasz i jąkasz ?" faktycznie ciężko mi się wysłowić,wiem,że sporo z Was ma problemy w tej kwestii ale SM zaczyna się od mowy w dużym stopniu.Nie chcę się nakręcać znowu na choroby ale kurczę w takie dni człowiek ma wątpliwości,więc Ewelinka nie jesteś sama tylko nie wiem czy akurat u Cb jest podobnie ,bo piszesz,że jednak mówisz normalnie.