Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Mamy co siedzą w domu.. Sposoby na zajęcie myśli

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
zagrody123456
Zarejestrowany Użytkownik

8 marca 2019, o 09:30

szpagat pisze:
13 lutego 2019, o 09:25
Musisz się na maxa zaangażować w opiekę nad dzieckiem, wyłączyć telewizor i robić z mała coś non stop. Rozmawiać, bawić się, wymyślać zabawki z papieru itp., spacery, jakieś fajne wyprawy, oglądanie przyrody, zabieranie skarbów do domu, wyprawy do lasu, biblioteki. Ja tez siedze z Synem w domu już trzy lata :) i Tobie (bo zaangażujesz się i zajmiesz) i dziecku (bo fajnie spędzi czas) ;) wyjdzie to na dobre :)
A Tobie te sposoby pomogły?
szpagat
Odważny i aktywny forumowicz

8 marca 2019, o 13:09

No pewnie :) jest dużo lepiej, ale do super stanu brakuje mi się porządnie wyspać ;)
Dream
Zarejestrowany Użytkownik

27 marca 2019, o 20:10

Tez siedze z dziecmi w domu...jak to zimie przechodzimy z choroby na chorobe...maz za granica a ja nie mam nikogo do pomocy musze bardziej sie zaangazowac w zabawy z nimi bo caly dzien nie mam spokoju z moimi myslami:(
ODPOWIEDZ