Od bardzo długiego czasu mam ze soba problemy.
Paliłem kiedyś marihuanę i zamykałem się w domu.
Sporo było problemów z którymi sobie nie radziłem…
Kompleksy uczucie wyasimilowania i odtrącenia przez społeczeństwo I w rodzinie była przemoc psychiczna.TO TAK PO KROTCE
OD PARU LAT TOWARZYSZY MI UCZUCIE ODERWANIA SIĘ OD RZECZYWISTOŚCI. CIĄGŁY STAN NAPIĘCIA OSZOŁOMIENIA JESTEM BARDZO NERWOWY POCĘ SIĘ BEZ WZGLĘDU NA TO CZY SYTUACJA JEST NERWOWA CZY NIE. Wychodzę do sklepu towarzyszy mi lęk wychodzę z domu towarzyszy mi lęk pocenie się uczucie że jestem strasznie ELEKTRYCZNY!! Nie zdrowo pobudzony!
Zamknąłem się w szpitalu psychiatrycznym tydzień temu bo nie pomogła mi terapia! Psycholog! Seks! Sport! MAM TAKI LEK I TRAUME PRZED PIJSCIEM NA ROZMOWĘ O PRACĘ I WGL JAK MAM kobieta luźna w udach PRACOWAĆ Z TAKIM UCZUCIEM JAK INNI NORMALNIE SIĘ ZACHOWUJĄ A MI TOWARZYSZY TO GOWNO GDZIE NA PRAWE CZUJĘ SIĘ ELEKTRYCZNY I SPARALIŻOWANY PRZEZ TO GÓWNO!!!!
w szpitala dali mi na wypisie F12 ZABURZENIA PSYCHICZNE I ZABURZENIA ZACHOWANAI SPWOODOWANE NADUŻYWANIEM KANABOIDOW!!! miałem 15 min rozmowy z psychologiem i 15 min rozmowy z lekarzem haha przez 2 tygodoniw pobytu. Przepisali mi 3 leki.
PREGABALINE 3x75mg dziennie
Duloksetyne 30mgx1
Ketryl 1x30 mg na noc
NIC MI TO kobieta luźna w udach NIE POMOGŁO MOŻE MAM MNIEJSZY LEK ALE OGARNIZM DALEJ SIĘ POCI DALEJ ZACHOWUJE SIĘ JAK POBUDZONY CHORY GOŚĆ.
Czuję poprawę jedynie po przyjęciu PRZECIWSPYCHOTYKU CZYLI KETRYLU ON MNIE USPOKAJA I JEST CAŁKIEM OKEJ ale ma działanie usypiające więc nie mogę po nim pracować i funkcjonować. Jedyne po nim czuję poprawę. Co mam robić? Iść do psychiatry i mu to powiedzieć żeby dał mi coś na dzień przeciwpsychotycznego? Co nie ma takiego wfektu? Moim zdaniem mnie rozpierdolila ostra nerwica lękowa traumy społeczne i fobia społeczna. Ale tak jak mówię chcę dobrać wreszcie jakieś leki bo trwa to już kobieta luźna w udach 3 lata i nie mogę funkcjonować a nie chce się zajebać przez to. Doradźcie coś co mógłbym wziąć co dobrze wyciszą psychoruchowo i głowę myśli. Na dzień. Przy czym można funkcjonować. CZY TO JEST NERWICA ŻE MNIE TAK ROZPIERDALA TO CZEMU POMAGA MI JEDYNIE COŚ PRZECIWSPYCHOTYCZNEGO ?????????????????Pozdro dobrzy ludzie!
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
MAM JUŻ DOŚĆ PODDAJE SIĘ LUDZIE!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przecież na nerwice jest pregabalina i duloksetyna to nie czuję nic po niej.
ALE KETRYL KTÓRY MAM STRIKTE NA NOC BIORĘ NA DZIEŃ BO MNIE WYCISZA I CHCE TAKI WFEKT UZYSKAĆ NA DZIEŃ. Bo inaczej nie umiem myśleć nie umiem wyjść z domu z tym czymś w głowie z tym poceniem się z tym pobudzeniem z tym pobudzeniem psychoruchowym z tym oszołomieniem z tym uczuciem elektryczności z tą nerwowością. Pomóżcie plis
ALE KETRYL KTÓRY MAM STRIKTE NA NOC BIORĘ NA DZIEŃ BO MNIE WYCISZA I CHCE TAKI WFEKT UZYSKAĆ NA DZIEŃ. Bo inaczej nie umiem myśleć nie umiem wyjść z domu z tym czymś w głowie z tym poceniem się z tym pobudzeniem z tym pobudzeniem psychoruchowym z tym oszołomieniem z tym uczuciem elektryczności z tą nerwowością. Pomóżcie plis
-
Skupiła bym się teraz na odnalezieniu odpowiedniego terapeuty, który pomoże Ci się uspokajać bez leków, w sensie oprócz leków, które już masz.
-
Caramoglie pisze: ↑16 stycznia 2025, o 17:05Skupiła bym się teraz na odnalezieniu odpowiedniego terapeuty, który pomoże Ci się uspokajać bez leków, w sensie oprócz leków, które już masz.
Ale tak jak mówiłem ja nie czuję się dobrze nie mam dobranych leków tak jak powinienem mieć bo przez cały dzień towarzyszy mi ten stan do momentu aż wezmę ketryl na noc. Dla tego sięgam po niego wcześniej niż powinienem. Więc przydałby się jakiś przeciwpsychotyk na dzień.
-
Nie jestem ekspertem, ale leki mają pomóc w wyleczeniu, a nie zaleczyć problem... Skoro uważasz, że masz źle dobrane leki to tym bardziej skupiłabym się na poszukaniu innych specjalistów, konsultację z innym psychiatrą i znaleźć terapeutę, który Ci pomoże we właściwym leczeniu. Bo leki to tylko pomagają przetrwać.Karol.swiderskii pisze: ↑16 stycznia 2025, o 19:26Caramoglie pisze: ↑16 stycznia 2025, o 17:05Skupiła bym się teraz na odnalezieniu odpowiedniego terapeuty, który pomoże Ci się uspokajać bez leków, w sensie oprócz leków, które już masz.
Ale tak jak mówiłem ja nie czuję się dobrze nie mam dobranych leków tak jak powinienem mieć bo przez cały dzień towarzyszy mi ten stan do momentu aż wezmę ketryl na noc. Dla tego sięgam po niego wcześniej niż powinienem. Więc przydałby się jakiś przeciwpsychotyk na dzień.