Niedługo z chłopakiem się przeprowadzamy, zamieszkamy w mieszkaniu które obecnie jest całkiem puste. Meble już kupiliśmy, więc przyszła pora na wyposażenie - i tutaj moje pytanie, skąd polecacie kupować rzeczy jak:
- elektronika (odkurzacze, telewizor, mikrofala, mikser, opiekacz, czajnik elektryczny, pralka, żelazko)
- akcesoria do kuchni (garnki, talerze, sztućce, miski, szklanki, kubki, jakieś różne inne akcesoria do gotowania)
- tekstylia (pościele, prześcieradła, ręczniki, ściereczki)
- artykuły do sprzątania (płyny ale też mopy itd)
- inne pierdoły (suszarka na pranie, wieszaki, jakieś organizery, kosze na śmieci, pojemniki)
Bardzo proszę o polecenia, nawet pojedynczych produktów Jeśli wpadło wam do głowy jeszcze coś co nam się przyda w nowym mieszkaniu a nie zostało przeze mnie wymienione w poście to również proszę o polecenia Z góry dziękuję za każdy komentarz
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co można kupić do nowego mieszkania
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zajrzyj do Action, tam jest pełno pierdół do domu, które na pewno Ci podpasują.
Ręczniki też kupisz jak i środki czystości.
Jeśli chodzi o elektronikę to ja przeważnie kupuję allegro lub mediaexpert. W media mają duży wybór ale wiadomo, najlepiej zamawiać przez stronę bo w sklepie większości nie mają, no i czytać opinie. Najlepiej z odbiorem w sklepie. Tv mi sprawdzili na miejscu zanim zapłaciłam. Tak najlepiej.
A i jeszcze jeśli chodzi o łyżki, łyżeczki, widelce to polecam z firmy Galicja a ich podnazwa to Natalia mam od kilku lat i naprawdę świetna jakość. Do kupienia w społem
https://sklep.technica.pl/blog/ranking- ... zy-wyborze
Zerknij sobie też na stronę - możęsz poczytać sobie tutaj jakie są polecane garnki.
Ręczniki też kupisz jak i środki czystości.
Jeśli chodzi o elektronikę to ja przeważnie kupuję allegro lub mediaexpert. W media mają duży wybór ale wiadomo, najlepiej zamawiać przez stronę bo w sklepie większości nie mają, no i czytać opinie. Najlepiej z odbiorem w sklepie. Tv mi sprawdzili na miejscu zanim zapłaciłam. Tak najlepiej.
A i jeszcze jeśli chodzi o łyżki, łyżeczki, widelce to polecam z firmy Galicja a ich podnazwa to Natalia mam od kilku lat i naprawdę świetna jakość. Do kupienia w społem
https://sklep.technica.pl/blog/ranking- ... zy-wyborze
Zerknij sobie też na stronę - możęsz poczytać sobie tutaj jakie są polecane garnki.