Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ktoś tak miał?
- 
				Kow12xd
- Zarejestrowany Użytkownik
Psychiatra zdiagnozował u mnie ocd z myślami i ruinacjami. Wcześniej bałem się że usłyszę głosy, że tego nie odróżnie . Teraz jak próbuję zasnąć to dostaje czegoś takiego że w wyobraźni jakby jakiś głos i się zastanawiam czy to już głosy , tak samo jak coś realnie usłysze ale nie jestem pewny . Niby znam schemat ocd i lęku ale jednak powoduje to strach. Boję się że zaraz będę przekonany że coś słyszę.

- 
				Dominika85469
- Nowy Użytkownik
Łapałam się na tym samym ale przed snem to jest akurat bardzo normalne tzw. Hipnagogi. Też doszukiwalam się jakiś głosów omamów na siłę i też strasznie się tego bałam. Najlepszą walką z tym jest po prostu zaufanie specjaliście. Myślisz że nie odróżniłby nerwicy od choroby psychicznej?  Pomaga też kontrowanie tych myśli innymi "Nie jestem chory" "szukam objawów na siłę" itp.
 Pomaga też kontrowanie tych myśli innymi "Nie jestem chory" "szukam objawów na siłę" itp.

Pomaga też kontrowanie tych myśli innymi "Nie jestem chory" "szukam objawów na siłę" itp.