Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jestem nowa pomóżcie bo z niczym nie moge sobie poradzić

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
OLA30
Zarejestrowany Użytkownik

31 marca 2020, o 13:13

Nie umiem się za siebie zabrać, chodzi o bezsennosc i te mysli jak mam sobie poradzić z nią jak z innymi rzeczami sobie nie radzilam to ta bezsennosc będzie, pogubiona jestem że sobą jak talala
Beti71

1 kwietnia 2020, o 13:20

Bo ta akceptacja jest trudna bezsenność najbardziej wykańcza jak nie śpisz nie możesz funkcjonować mi dodatkowo bardzo skacze ciśnienie j mam straszne kołatania serca, najwięcej nie spałam ani minuty przez 5 nocy i bardzo źle wyglądałam dla mnie to jeden z najgorszych lęków i pomyśleć ze sama sobie go zafundowałam. Parę lat temu miałam epizod tygodniowy bez snu tez myślałam dlaczego nie śpię jak nie mam problemów i to minęło później sie sama z siebie śmiałam jak to nie mozna spać i w tym roku sama sobie to zafundowałam wtedy nie miałam lęku a teraz jak myślę że mam iść spać to sie stresuję muszę wspomagać lekami, wiem wszystko o higiene snu prowadziłam dzienniczek ważny jest oddech ale czesto o nim zapominam źle oddycham a to bardzo ważne przy takim napięciu.Trzymaj się Ola.
OLA30

3 kwietnia 2020, o 22:56

Buziaki beti, też mam od wczoraj trittico
ODPOWIEDZ