Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem nowa pomóżcie bo z niczym nie moge sobie poradzić
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Bo ta akceptacja jest trudna bezsenność najbardziej wykańcza jak nie śpisz nie możesz funkcjonować mi dodatkowo bardzo skacze ciśnienie j mam straszne kołatania serca, najwięcej nie spałam ani minuty przez 5 nocy i bardzo źle wyglądałam dla mnie to jeden z najgorszych lęków i pomyśleć ze sama sobie go zafundowałam. Parę lat temu miałam epizod tygodniowy bez snu tez myślałam dlaczego nie śpię jak nie mam problemów i to minęło później sie sama z siebie śmiałam jak to nie mozna spać i w tym roku sama sobie to zafundowałam wtedy nie miałam lęku a teraz jak myślę że mam iść spać to sie stresuję muszę wspomagać lekami, wiem wszystko o higiene snu prowadziłam dzienniczek ważny jest oddech ale czesto o nim zapominam źle oddycham a to bardzo ważne przy takim napięciu.Trzymaj się Ola.