Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem nowa pomóżcie bo z niczym nie moge sobie poradzić
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Taka kochana jesteś...Ja się trzęsę jak galaretka, patrzę na sb i widze siebie taką jaka byłam, a z drugiej strony wiem ze wszystko jest inne.najchętniej chciałabym być w miejscu takim gdzie mozna pogadać i jest ktoś kto pokazuje, motywuje..Taka terapia..a juz nie wiem..Zobacz wiele osób tutaj trafia jako na ostatnią deskę ratunku i tu widzi światełko w tunelu A ja dobijam sie coraz bardziej..Wiem że zaraz nikt nie będzie reagował na moje posty bo jestem jak taki wół..bez wiary
- MałaMaruda
- Odważny i aktywny forumowicz
Zawsze ktoś zareaguje, bo my wszyscy tutaj cierpimy albo cierpielismy. Po to tu jesteśmy. Olu idź się połóż i spróbuj sobie powtarzać, że to tylko myśli i że nie zrobią Ci krzywdy i że to tylko lęk i że może być. Poleż sobie spokojnie, pooddychaj, włącz jakaś lekka relaksujące muzyczke. Jak nie zaśniesz to chociaż się odprezysz troszkę.OLA30 pisze: ↑21 marca 2020, o 10:30Taka kochana jesteś...Ja się trzęsę jak galaretka, patrzę na sb i widze siebie taką jaka byłam, a z drugiej strony wiem ze wszystko jest inne.najchętniej chciałabym być w miejscu takim gdzie mozna pogadać i jest ktoś kto pokazuje, motywuje..Taka terapia..a juz nie wiem..Zobacz wiele osób tutaj trafia jako na ostatnią deskę ratunku i tu widzi światełko w tunelu A ja dobijam sie coraz bardziej..Wiem że zaraz nikt nie będzie reagował na moje posty bo jestem jak taki wół..bez wiary
Masz dzisiaj rozmowę z Divinem zapytaj go o terapię i o wszystko co Cię męczy. A póki jesteś przed, poleż i się zrelaksuj. Ja właśnie idę tak sobie poleżeć

Nie oznaczałam Cię, tam się pojawia info jakie są nowe posty. Musisz napisać posta że chcesz dostęp do czata (dałam Ci linka w moim temacie) i cierpliwie poczekać aż Victor wpadnie i Ci da albo poproś o to Divina w trakcie rozmowy to może wejdzie i Ci da. I jakbyś pamiętała o tym spotify żeby uzupełnił jak znajdzie czas to będę wdzięczna :p
"Hold on! I know you're scared,
But you're so close to heaven...
Don't know but you know when you get there (...)
You don't know, you're almost near it.
All this time - you're just tryin' not to lose it,
You can always learn to fly - you never do until you do it"
[LP - Tightrope]
[LP - Tightrope]
- MałaMaruda
A to płatne ale wygodne do odtwarzania muzyki itp. I Divin tam wrzucal przerobione nagrania z Youtube na mp3 I mi się mega wygodnie tam włącza. Na Youtube są reklamy i ogólnie nie leci tylko po ich nagraniach i to jest okropne jak zasnę, wybudza mnie reklama. A na Youtube jest więcej nagrań Divina niż na spotify i ogólnie już słucham w kółko tego samego A chciałabym też inne moc ;p
[LP - Tightrope]
[LP - Tightrope]
- MałaMaruda
Z tymi lekami to bym od razu nie leciała, dopóki nie są konieczne.martyna36 pisze: ↑21 marca 2020, o 16:09Hej to po co czytasz to wszystko,przestan na tym etapie ktorym jestes.Ty musisz sie wyciszyc.Czy bylas u pschiatry? Czy bierzesz jakies leki.Czuc panike w twoim glosie i nic co mowimy tu do ciebie nie dociera.Czy ty uprawiadz jakis sport musisz wyrzucic to napiecie z siebie.Co lubisz,? Co ci pomoga?
[LP - Tightrope]
[LP - Tightrope]
-
Hej Malamaruda,ja tez uwazam ze leki to ostatenosc.Nie ma w poscie zadnej sugestii by ola rozwszyla taka mozliwosc.W moim przypadku wrecz mialy odwrotny skutek,ja tylko pytam tu oli czy juz jakies leki przyjmuje i jakie bo wczesniej podawala taka informacje. A w dalszej czesci odciagniecie mysli i wyciszenie sie to propozycja ktora sprawdzila sie u mnie .Dlatego nie wiem w jakim kontekscie zamieszczony zostal komentarz cytujac moja wypowiedz.Pozdrawiam.MałaMaruda pisze: ↑21 marca 2020, o 16:15Z tymi lekami to bym od razu nie leciała, dopóki nie są konieczne.martyna36 pisze: ↑21 marca 2020, o 16:09Hej to po co czytasz to wszystko,przestan na tym etapie ktorym jestes.Ty musisz sie wyciszyc.Czy bylas u pschiatry? Czy bierzesz jakies leki.Czuc panike w twoim glosie i nic co mowimy tu do ciebie nie dociera.Czy ty uprawiadz jakis sport musisz wyrzucic to napiecie z siebie.Co lubisz,? Co ci pomoga?
- MałaMaruda
Spoko, spoko. Ja tylko tak napisałam swoją opinięmartyna36 pisze: ↑23 marca 2020, o 11:35Hej Malamaruda,ja tez uwazam ze leki to ostatenosc.Nie ma w poscie zadnej sugestii by ola rozwszyla taka mozliwosc.W moim przypadku wrecz mialy odwrotny skutek,ja tylko pytam tu oli czy juz jakies leki przyjmuje i jakie bo wczesniej podawala taka informacje. A w dalszej czesci odciagniecie mysli i wyciszenie sie to propozycja ktora sprawdzila sie u mnie .Dlatego nie wiem w jakim kontekscie zamieszczony zostal komentarz cytujac moja wypowiedz.Pozdrawiam.MałaMaruda pisze: ↑21 marca 2020, o 16:15Z tymi lekami to bym od razu nie leciała, dopóki nie są konieczne.martyna36 pisze: ↑21 marca 2020, o 16:09Hej to po co czytasz to wszystko,przestan na tym etapie ktorym jestes.Ty musisz sie wyciszyc.Czy bylas u pschiatry? Czy bierzesz jakies leki.Czuc panike w twoim glosie i nic co mowimy tu do ciebie nie dociera.Czy ty uprawiadz jakis sport musisz wyrzucic to napiecie z siebie.Co lubisz,? Co ci pomoga?

[LP - Tightrope]
[LP - Tightrope]
- MałaMaruda
Jak tam leci Ola, trzymasz się?
[LP - Tightrope]
[LP - Tightrope]
-
Witam jestem nowa mam od stycznia ten sam problem co Ola, chętnie bym z kimś o tym podpisała bo wokół mnie nikt tego nie rozumie MałaMaruda co Ty na to. To jest mój pierwszy post dużo czytałam na forum zanim postanowiłam cos napisać.