Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jestem nowa pomóżcie bo z niczym nie moge sobie poradzić

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
OLA30
Zarejestrowany Użytkownik

21 marca 2020, o 10:30

Taka kochana jesteś...Ja się trzęsę jak galaretka, patrzę na sb i widze siebie taką jaka byłam, a z drugiej strony wiem ze wszystko jest inne.najchętniej chciałabym być w miejscu takim gdzie mozna pogadać i jest ktoś kto pokazuje, motywuje..Taka terapia..a juz nie wiem..Zobacz wiele osób tutaj trafia jako na ostatnią deskę ratunku i tu widzi światełko w tunelu A ja dobijam sie coraz bardziej..Wiem że zaraz nikt nie będzie reagował na moje posty bo jestem jak taki wół..bez wiary
OLA30

21 marca 2020, o 10:33

Widzę że oznaczylas mnie na czacie ale nie mogę faktycznie tam nic napisać
Awatar użytkownika
MałaMaruda
Odważny i aktywny forumowicz

21 marca 2020, o 10:35

OLA30 pisze:
21 marca 2020, o 10:30
Taka kochana jesteś...Ja się trzęsę jak galaretka, patrzę na sb i widze siebie taką jaka byłam, a z drugiej strony wiem ze wszystko jest inne.najchętniej chciałabym być w miejscu takim gdzie mozna pogadać i jest ktoś kto pokazuje, motywuje..Taka terapia..a juz nie wiem..Zobacz wiele osób tutaj trafia jako na ostatnią deskę ratunku i tu widzi światełko w tunelu A ja dobijam sie coraz bardziej..Wiem że zaraz nikt nie będzie reagował na moje posty bo jestem jak taki wół..bez wiary
Zawsze ktoś zareaguje, bo my wszyscy tutaj cierpimy albo cierpielismy. Po to tu jesteśmy. Olu idź się połóż i spróbuj sobie powtarzać, że to tylko myśli i że nie zrobią Ci krzywdy i że to tylko lęk i że może być. Poleż sobie spokojnie, pooddychaj, włącz jakaś lekka relaksujące muzyczke. Jak nie zaśniesz to chociaż się odprezysz troszkę.
Masz dzisiaj rozmowę z Divinem zapytaj go o terapię i o wszystko co Cię męczy. A póki jesteś przed, poleż i się zrelaksuj. Ja właśnie idę tak sobie poleżeć :)

Nie oznaczałam Cię, tam się pojawia info jakie są nowe posty. Musisz napisać posta że chcesz dostęp do czata (dałam Ci linka w moim temacie) i cierpliwie poczekać aż Victor wpadnie i Ci da albo poproś o to Divina w trakcie rozmowy to może wejdzie i Ci da. I jakbyś pamiętała o tym spotify żeby uzupełnił jak znajdzie czas to będę wdzięczna :p
"Hold on! I know you're scared,
But you're so close to heaven...
Don't know but you know when you get there (...)
You don't know, you're almost near it.

All this time - you're just tryin' not to lose it,
You can always learn to fly - you never do until you do it"

[LP - Tightrope]
OLA30

21 marca 2020, o 10:36

Pewnie powiem powiem
OLA30

A te spotify to co to
Awatar użytkownika
MałaMaruda

21 marca 2020, o 10:39

OLA30 pisze:
A te spotify to co to
A to płatne ale wygodne do odtwarzania muzyki itp. I Divin tam wrzucal przerobione nagrania z Youtube na mp3 I mi się mega wygodnie tam włącza. Na Youtube są reklamy i ogólnie nie leci tylko po ich nagraniach i to jest okropne jak zasnę, wybudza mnie reklama. A na Youtube jest więcej nagrań Divina niż na spotify i ogólnie już słucham w kółko tego samego A chciałabym też inne moc ;p

[LP - Tightrope]
OLA30

21 marca 2020, o 10:44

Kurxze chciałabym zobaczyć o co chodzi ale nie kumam oczywiście
OLA30

21 marca 2020, o 11:16

Jakie to straszne że nie widzę ratunku bo nie uniem nic nawet zacząć robić z tym...Nie mam siły wstać tylkp płacz i czekanie na Bóg wie co A to nie przyjdzie samo :-( po mnie :( Ten lęk
Awatar użytkownika
MałaMaruda

21 marca 2020, o 16:15

martyna36 pisze:
21 marca 2020, o 16:09
Hej to po co czytasz to wszystko,przestan na tym etapie ktorym jestes.Ty musisz sie wyciszyc.Czy bylas u pschiatry? Czy bierzesz jakies leki.Czuc panike w twoim glosie i nic co mowimy tu do ciebie nie dociera.Czy ty uprawiadz jakis sport musisz wyrzucic to napiecie z siebie.Co lubisz,? Co ci pomoga?
Z tymi lekami to bym od razu nie leciała, dopóki nie są konieczne.

[LP - Tightrope]
martyna36

22 marca 2020, o 21:03

Mala maruda,ja tak jak ty jestem przeciwko leka,pytalam tylko czy ola bierze juz jakies leki bo w moim przypadku leki ssri milay bardzo negatywny wplyw.
martyna36

23 marca 2020, o 11:35

MałaMaruda pisze:
martyna36 pisze:
Hej to po co czytasz to wszystko,przestan na tym etapie ktorym jestes.Ty musisz sie wyciszyc.Czy bylas u pschiatry? Czy bierzesz jakies leki.Czuc panike w twoim glosie i nic co mowimy tu do ciebie nie dociera.Czy ty uprawiadz jakis sport musisz wyrzucic to napiecie z siebie.Co lubisz,? Co ci pomoga?
Hej Malamaruda,ja tez uwazam ze leki to ostatenosc.Nie ma w poscie zadnej sugestii by ola rozwszyla taka mozliwosc.W moim przypadku wrecz mialy odwrotny skutek,ja tylko pytam tu oli czy juz jakies leki przyjmuje i jakie bo wczesniej podawala taka informacje. A w dalszej czesci odciagniecie mysli i wyciszenie sie to propozycja ktora sprawdzila sie u mnie .Dlatego nie wiem w jakim kontekscie zamieszczony zostal komentarz cytujac moja wypowiedz.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
MałaMaruda

23 marca 2020, o 14:09

martyna36 pisze:
23 marca 2020, o 11:35
MałaMaruda pisze:
martyna36 pisze:
Hej Malamaruda,ja tez uwazam ze leki to ostatenosc.Nie ma w poscie zadnej sugestii by ola rozwszyla taka mozliwosc.W moim przypadku wrecz mialy odwrotny skutek,ja tylko pytam tu oli czy juz jakies leki przyjmuje i jakie bo wczesniej podawala taka informacje. A w dalszej czesci odciagniecie mysli i wyciszenie sie to propozycja ktora sprawdzila sie u mnie .Dlatego nie wiem w jakim kontekscie zamieszczony zostal komentarz cytujac moja wypowiedz.Pozdrawiam.
Spoko, spoko. Ja tylko tak napisałam swoją opinię ;)

[LP - Tightrope]
Awatar użytkownika
MałaMaruda

24 marca 2020, o 17:29

OLA30 pisze:
21 marca 2020, o 11:16
Jakie to straszne że nie widzę ratunku bo nie uniem nic nawet zacząć robić z tym...Nie mam siły wstać tylkp płacz i czekanie na Bóg wie co A to nie przyjdzie samo :-( po mnie :( Ten lęk
Jak tam leci Ola, trzymasz się?

[LP - Tightrope]
Beti71

25 marca 2020, o 11:55

Witam jestem nowa mam od stycznia ten sam problem co Ola, chętnie bym z kimś o tym podpisała bo wokół mnie nikt tego nie rozumie MałaMaruda co Ty na to. To jest mój pierwszy post dużo czytałam na forum zanim postanowiłam cos napisać.
Beti71

26 marca 2020, o 19:48

Ola30 odezwij się , jak sobie radzisz.Jeżelu chodzi o sen to będziemy na tym samym wózku.
ODPOWIEDZ