Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem załamana.
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja brałam hydroksyzynę tylko przed spaniem to nie wiem .

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.  
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
						Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- 
				bart26
- Odburzony i pomocny użytkownik
Zadziorka wes sobie zapierdziel ten numer 
Listen to After Party Bujaj Się by Karol Rychu #np on #SoundCloud
https://soundcloud.com/karol-rychu/after-party-bujaj-si

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
						- zadziorka
bart26 pisze:Zadziorka wes sobie zapierdziel ten numer
Boże kochany, jak ja nienawidzę disco polo
 Co Ty mi tu zapodajesz
 Co Ty mi tu zapodajesz 
- 
				bart26
No widzisz moze zle . Otworz sie na zycie . Ja slucham popka pozniej tiesto a i na dokladke Zenka Marczuka sobie zapierdziele i ciesze sie z zyciem a nie wybrzydzam .

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
						- zadziorka
Otwieram sie na życie i dzis mam zamiar iść do klububart26 pisze:No widzisz moze zle . Otworz sie na zycie . Ja slucham popka pozniej tiesto a i na dokladke Zenka Marczuka sobie zapierdziele i ciesze sie z zyciem a nie wybrzydzam .
po raz pierwszy haha
 ciekawe co na to mój narzeczony
 ciekawe co na to mój narzeczony 
- zadziorka
emi125 pisze:I tak trzymajzadziorka pisze:
Otwieram sie na życie i dzis mam zamiar iść do klubu
po raz pierwszy hahaciekawe co na to mój narzeczony
Jesteś młoda, ładna korzystaj z zycia
Tylko ze ja nigdy nie bylam w klubie haha:) zawsze byłam grzeczna i wychodziłam wszędzie byle nie do klubu. Wiec i tym razem pewnie sie nie zdecyduje. Pójdę najwyżej na cos dobrego do kawiarni hehe

- 
				Zdrowy
Witam. Tak czytam co piszesz i jako świeży ozdrowieniec radze szczerze nie przejmowac sie tym iluzorycznym stanem  Ja problemy ze wzrokiem mialem wiele lat, oczywiscie lekarz mnie zbadal i powiedzial, ze wzrok jest idealny. W trakcie najgorszych stanów mialem ciągle wrażenie otępienia, rozmycia obrazu i poczucia obcości, bycia za szyba
 Ja problemy ze wzrokiem mialem wiele lat, oczywiscie lekarz mnie zbadal i powiedzial, ze wzrok jest idealny. W trakcie najgorszych stanów mialem ciągle wrażenie otępienia, rozmycia obrazu i poczucia obcości, bycia za szyba  Praca nad soba jakby prowadzi do momentu w ktorym dochodzisz do wniosku, ze choc czujesz sie okropnie to nie ma to juz dla Ciebie znaczenia i ze zawsze mozesz się tak poczuć. Nie mamy wpływu na fizyczne objawy, ale Ty wiesz czym to jest spowodowane, wiec nie zamartwiaj się tak
 Praca nad soba jakby prowadzi do momentu w ktorym dochodzisz do wniosku, ze choc czujesz sie okropnie to nie ma to juz dla Ciebie znaczenia i ze zawsze mozesz się tak poczuć. Nie mamy wpływu na fizyczne objawy, ale Ty wiesz czym to jest spowodowane, wiec nie zamartwiaj się tak 

Ja problemy ze wzrokiem mialem wiele lat, oczywiscie lekarz mnie zbadal i powiedzial, ze wzrok jest idealny. W trakcie najgorszych stanów mialem ciągle wrażenie otępienia, rozmycia obrazu i poczucia obcości, bycia za szyba
 Ja problemy ze wzrokiem mialem wiele lat, oczywiscie lekarz mnie zbadal i powiedzial, ze wzrok jest idealny. W trakcie najgorszych stanów mialem ciągle wrażenie otępienia, rozmycia obrazu i poczucia obcości, bycia za szyba  Praca nad soba jakby prowadzi do momentu w ktorym dochodzisz do wniosku, ze choc czujesz sie okropnie to nie ma to juz dla Ciebie znaczenia i ze zawsze mozesz się tak poczuć. Nie mamy wpływu na fizyczne objawy, ale Ty wiesz czym to jest spowodowane, wiec nie zamartwiaj się tak
 Praca nad soba jakby prowadzi do momentu w ktorym dochodzisz do wniosku, ze choc czujesz sie okropnie to nie ma to juz dla Ciebie znaczenia i ze zawsze mozesz się tak poczuć. Nie mamy wpływu na fizyczne objawy, ale Ty wiesz czym to jest spowodowane, wiec nie zamartwiaj się tak 
- zadziorka
emi125 pisze:zadziorka pisze:Oderwałam sie chyba za bardzo. Właśnie wracam z imprezy ..... MASAKRA[/quote
Gorzej się czujesz ?
A wiesz, ze nie ? Przeżyłam niesamowitą przygodę ! Znow czuję sie tak jak kiedys zanim poznałam narzeczonego:)
- 
				subzero1993
I bardzo dobrze. Więcej uśmiechu i pozytywnych bodźców nigdy za wiele 

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011