Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem załamana.
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja brałam hydroksyzynę tylko przed spaniem to nie wiem .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Zadziorka wes sobie zapierdziel ten numer
Listen to After Party Bujaj Się by Karol Rychu #np on #SoundCloud
https://soundcloud.com/karol-rychu/after-party-bujaj-si
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- zadziorka
bart26 pisze:Zadziorka wes sobie zapierdziel ten numer
Boże kochany, jak ja nienawidzę disco polo

-
No widzisz moze zle . Otworz sie na zycie . Ja slucham popka pozniej tiesto a i na dokladke Zenka Marczuka sobie zapierdziele i ciesze sie z zyciem a nie wybrzydzam .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- zadziorka
Otwieram sie na życie i dzis mam zamiar iść do klububart26 pisze:No widzisz moze zle . Otworz sie na zycie . Ja slucham popka pozniej tiesto a i na dokladke Zenka Marczuka sobie zapierdziele i ciesze sie z zyciem a nie wybrzydzam .
po raz pierwszy haha

- zadziorka
emi125 pisze:I tak trzymajzadziorka pisze:
Otwieram sie na życie i dzis mam zamiar iść do klubu
po raz pierwszy hahaciekawe co na to mój narzeczony
Jesteś młoda, ładna korzystaj z zycia
Tylko ze ja nigdy nie bylam w klubie haha:) zawsze byłam grzeczna i wychodziłam wszędzie byle nie do klubu. Wiec i tym razem pewnie sie nie zdecyduje. Pójdę najwyżej na cos dobrego do kawiarni hehe

-
Witam. Tak czytam co piszesz i jako świeży ozdrowieniec radze szczerze nie przejmowac sie tym iluzorycznym stanem
Ja problemy ze wzrokiem mialem wiele lat, oczywiscie lekarz mnie zbadal i powiedzial, ze wzrok jest idealny. W trakcie najgorszych stanów mialem ciągle wrażenie otępienia, rozmycia obrazu i poczucia obcości, bycia za szyba
Praca nad soba jakby prowadzi do momentu w ktorym dochodzisz do wniosku, ze choc czujesz sie okropnie to nie ma to juz dla Ciebie znaczenia i ze zawsze mozesz się tak poczuć. Nie mamy wpływu na fizyczne objawy, ale Ty wiesz czym to jest spowodowane, wiec nie zamartwiaj się tak 

- zadziorka
emi125 pisze:zadziorka pisze:Oderwałam sie chyba za bardzo. Właśnie wracam z imprezy ..... MASAKRA[/quote
Gorzej się czujesz ?
A wiesz, ze nie ? Przeżyłam niesamowitą przygodę ! Znow czuję sie tak jak kiedys zanim poznałam narzeczonego:)
-
I bardzo dobrze. Więcej uśmiechu i pozytywnych bodźców nigdy za wiele 

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011