Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem załamana.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
A potem trzeba jeszcze uciąć drzemkę po spaniu, żeby trochę wypocząć 

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
- zadziorka
- Zarejestrowany Użytkownik
myszusia pisze:Tak możesz się tak czuć.
No to tym bardziej nie rozumiem jak mam z tym walczyć, skoro ten stan sam o sobie nie daje o sobie zapomnieć.
Ignoruję go, ale w końcu się poddaję, bo on ciągle jest.........
- martusia1979
mylisz sie anemia jest na wiekszym pograniczu...ona miesci sie w normie i to wystarczy ja jak mialam duzo poza norma to na nogach nie moglam stac bo takie mialam zawroty i to jest jakby glowny objaw braku zelaza ,a nie taki jak opisywaliscie z tymi oczami.zdravko pisze:No b12 w cholerę,ale żelazo powinnaś łykać, bo to przecież na granicy, nie zmam się ale to właściwie jakiś rodzaj anemii.
zadziorka mozesz i bedziesz tak sie czula po to apel do ciebie o te wszystkie materialy abys zrozumiala dlaczego tak sie dzieje. Inaczej z naszych krotkich postow mozesz miec problem z tego zrozumieniem. Powiem tak ten stan pomimo ze o nim nie myslisz, a on sie utrzymuje powodem jest to ,ze mysli sa jakby ciagle z tylu glowy. Tego nie da sie tak zrozumiec musisz poznac schematyke kola lekowego i jak tego nie rozumiesz pomimo iz przeczytalas musisz to walkowac tyle razy az twoj mozg zacznie sie otwierac i zaczniesz to przyswajac.

wszystko to co opisalas do tej pory mial tak kazny z nas w 90 %

nas juz to nie dziwi Ty jestes na etapie wchodzenia w to i zapoznawania sie z tym...dla przykladu ale nie sugeruj sie tym bo u Ciebie moze trwac to zupelnie w innym tepie i czasie ...mja ten stan za szybom ostry mialam kilka miesiecy potem juz zmalam ale pojawial sie jeszcze dosc czesto.
Jeszcze nie raz zwatpisz i odpuscisz ale to wlasnie nie tedyk droga...Akceptacja to twój cel!....dzialanie pomimo Objawów
Ostatnio zmieniony 10 maja 2016, o 08:14 przez martusia1979, łącznie zmieniany 2 razy.
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
- Gość
Ktoś tu sie niecierpliwi
Z nerwica sie nie walczy - ją sie AKCEPTUJE. ona tego nie lubi i odchodzi, szyba znika. luzny-wierszyk-t8196.html

-
- Gość
To żelazo warto poprawić. Nie tabletki - wątróbka, słonecznik, natka, sałata, cytryna
Jaka hemoglobina? (morfologia)
Jaka hemoglobina? (morfologia)
-
- Gość
Nie ma anemii. Podejrzewam, że tego żelaza zawsze było mało ( to jakby u ciebie naturalne). Nie mniej jednak, warto nad tym popracować ew. skontrolować za 0.5 roku.
- PannaKota
1. Co do żelaza, jesli hemoglobina jest w normie, to to nie anemia. Jedzenie wątróbki zalecane, aczkolwiek to, że żelazo masz na granicy, może oznaczać dwie rzeczy: albo ta dieta, która trochę wyjałowiła Ci organizm, albo tak masz. Miałaś już kiedyś badane żelazo? U kobiet niski poziom żelaza jest baaardzo częsty i wynika z uwarunkowań genetycznych. Np. ja tak mam. Niedługo idę badać żelazo, to sie pochwalę wynikiem 
2. Co do derealki, mnie na początku trzymała, ok. 2 miesięcy non stop, z mniejszym lub większym natężeniem, ale zawsze gdzieś była. Dopiero kiedy zrozumiałam koło lękowe i genezę derealizacji zaczęła mnie puszczać i od tamtej pory przychodzi tylko czasami i to na nie dłużej niż kilkadziesiąt minut.
A ja mam pytanie związane z moją fobią, jak robiłaś żelazo i wit. to wzięli dwie probówki krwi czy z jednej? Nie nie boję się kłucia, ale zabierania krwi. Tak, wiem,że to głupie :p

2. Co do derealki, mnie na początku trzymała, ok. 2 miesięcy non stop, z mniejszym lub większym natężeniem, ale zawsze gdzieś była. Dopiero kiedy zrozumiałam koło lękowe i genezę derealizacji zaczęła mnie puszczać i od tamtej pory przychodzi tylko czasami i to na nie dłużej niż kilkadziesiąt minut.
A ja mam pytanie związane z moją fobią, jak robiłaś żelazo i wit. to wzięli dwie probówki krwi czy z jednej? Nie nie boję się kłucia, ale zabierania krwi. Tak, wiem,że to głupie :p
Spokojnie, to tylko panika.
- zadziorka
PannaKota pisze:1. Co do żelaza, jesli hemoglobina jest w normie, to to nie anemia. Jedzenie wątróbki zalecane, aczkolwiek to, że żelazo masz na granicy, może oznaczać dwie rzeczy: albo ta dieta, która trochę wyjałowiła Ci organizm, albo tak masz. Miałaś już kiedyś badane żelazo? U kobiet niski poziom żelaza jest baaardzo częsty i wynika z uwarunkowań genetycznych. Np. ja tak mam. Niedługo idę badać żelazo, to sie pochwalę wynikiem
Ja ogólne nigdy nie miałam robionej żadnej morfologii. 2 tygodnie temu przeżywałam swoje pierwsze razy i tak do teraz

Po prostu zawsze czułam się znakomicie!
To znaczy ja zdecydowałam się tylko na B12 i po pobranej krwi pielęgniarka do mnie " To może niech zbada pani żelazo", a ja się zgodziłam i ona wzięła to z tego jednego pobrania.
Czyli podzieliła krew.
- martusia1979
to normalne zawsze tak robia jak masz wiecej badan to moga wtedy pobrac 2 probki.
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html