Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jakie badania zrobić?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Byle do przodu
Zarejestrowany Użytkownik

9 lipca 2018, o 21:50

Hej wszystkim :)
Moja walka z nerwicą trwa od miesiąca, w sensie mam na myśli stricte odburzanie. Serio jest już dużo lepiej niż było że mną, co mnie cieszy bardzo, ale pomyślałam o jednej rzeczy której ani razu podczas nerwicy nie robiłam, a mianowicie o jakichś takich ogólnych badaniach. Powód braku tych badań z mojej strony był prosty, bałam się, że coś tam mi wykryją, niekoniecznie poważnego, ale obawiałam się, że się tym bardzo nakręce i będą nowe lęki i tak dalej XD no wiadomo, nerwicowiec ma różne schizy i blokady ;) w każdym razie jestem na takim etapie, że ten strach przed badaniami już nie występuje i po prostu chciałabym się z czystej ciekawości dowiedzieć co tam we mnie siedzi i czy wszystko w porządku, co moze też by mi ułatwiło dalsze odburzanie, bo wiedząc że jest wszystko ok, o wiele łatwiej byłoby ignorować nerwicowe symptomy. I pytanie do Was, jakie badania konkretnie byście mi polecili ot tak właśnie żeby się dowiedzieć takich podstaw o stanie zdrowia. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ