Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak się poskładać od nowa?
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A jak masz niby do tego dzieciństwa wrócić? Gadaniem? Zauważasz, że pitolenie o przeszłości przyniosło odwrotny efekt, a praktyczne porady co robic TU I TERAZ z lękiem były bardziej przydatne. I tu nie ma co szukać kwadratowych jaj. Coś nie działa, coś działa.Homeria pisze: ↑9 stycznia 2020, o 19:14No ja właśnie nie wiem, czy to moje dzieciństwo i grzebanie w nim coś pomoże. Tak mi powiedzieli na terapii, że żeby odbudować poczucie własnej wartości trzeba się wrócić do dzieciństwa i z tym się uporac.
A znowu ja myśle, ze mocne podłoże mojego zaburzenia to właśnie brak poczucia własnej wartości i pewności siebie. Czuje się gorsza od innych przez co boje się ich oceny.
Nie ma znaczenia czy podłożem Twojego zaburzenia jest niskie poczucie własnej wartości czy cokolwiek innego najpierw zaburzenie.
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.