Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak odpuścić?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć wszystkim. Jestem na skraju wyczerpania. Mam zaburzenie lękowe od 5 lat. Intuicja mi podpowiada, żeby oprócz zastosowania w praktyce wiedzy dot. zaburzeń lękowych wszystko sobie odpuścić, czuje, że to jedyne dobre wyjście w tym momencie. Tylko jak to zrobić...? Cały czas coś mnie blokuje przed opuszczeniem i szukam pomocy. 

-
Hej kaja1234. Tak jak Ty walczę z lękiem z tym że ładnych parę lat dłużej. Od pół roku niestety objawy się nasilił. Z dopuszczeniem wszystkiego to świetny pomysł. Trochę trudniej z realizacją. Może zastanów się czy warto jest przejmować się czymś na co na chwilę obecną nie masz wpływu? Nie ma sensu bo to niczego nie zmieni. Jeżeli chciałabyś popisać to daj znać na priv. Życzę zdrowia i wytrwałości
-
Cześć Wam ja tez zmagam sie z zaburzeniami lekowymi juz pare lat. Ostatnio mam dość mocny powrót, ale wierze ze tym razem sie uda i tez innaczej podejde do sprawy samych natretnych myśli bo te towarzyszly mi przez lata i mysle ze doprowadzily mnie do tego kresu w ktorym obecnie się znajduje. Powodzenia i 3mam za was kciuki