Hej. Pisałem ostatnio post. Od kilkunastu lat mam nerwicę. Miałem różne myśli - że komuś coś zrobię albo, że sobie cos zrobię - oczywiście nigdy nic się nie stało takiego.
Ostatnio napisałem post, że paliłem papierosa i przyszła dziwna myśl i jakby chęć oparzenia się ? No ale minęło. Byłem trochę zajęty i nie patrzyłem wszystkim komentarzy i zobaczyłem, że jedna dziecwczyna odpisała że ona też miała kiedyś takie myśli i ona sie cięła i ja się strasznie tego wystraszyłem skoro ludzie takie rzeczy w nerwicy robia.. mega się nakręciłem tym.... Jak sobie to wytłumaczyć ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak to odkręcić
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Masz tyle lat problem, a nie widzisz konieczności jego zrozumienia, tylko funkcjonujesz od objawu do objawu.whyisthat pisze: ↑21 września 2021, o 19:52Hej. Pisałem ostatnio post. Od kilkunastu lat mam nerwicę. Miałem różne myśli - że komuś coś zrobię albo, że sobie cos zrobię - oczywiście nigdy nic się nie stało takiego.
Ostatnio napisałem post, że paliłem papierosa i przyszła dziwna myśl i jakby chęć oparzenia się ? No ale minęło. Byłem trochę zajęty i nie patrzyłem wszystkim komentarzy i zobaczyłem, że jedna dziecwczyna odpisała że ona też miała kiedyś takie myśli i ona sie cięła i ja się strasznie tego wystraszyłem skoro ludzie takie rzeczy w nerwicy robia.. mega się nakręciłem tym.... Jak sobie to wytłumaczyć ?

https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No ale skąd ja poczułem chęć żeby się oparzyć papierosem. To jakoś nonsensKatja pisze: ↑21 września 2021, o 20:39Masz tyle lat problem, a nie widzisz konieczności jego zrozumienia, tylko funkcjonujesz od objawu do objawu.whyisthat pisze: ↑21 września 2021, o 19:52Hej. Pisałem ostatnio post. Od kilkunastu lat mam nerwicę. Miałem różne myśli - że komuś coś zrobię albo, że sobie cos zrobię - oczywiście nigdy nic się nie stało takiego.
Ostatnio napisałem post, że paliłem papierosa i przyszła dziwna myśl i jakby chęć oparzenia się ? No ale minęło. Byłem trochę zajęty i nie patrzyłem wszystkim komentarzy i zobaczyłem, że jedna dziecwczyna odpisała że ona też miała kiedyś takie myśli i ona sie cięła i ja się strasznie tego wystraszyłem skoro ludzie takie rzeczy w nerwicy robia.. mega się nakręciłem tym.... Jak sobie to wytłumaczyć ?Jakie to ma znaczenie dla Ciebie, że jakaś dziewczyna coś tam sobie robiła, różne rzeczy ludzie sobie robią, a w necie nie widzisz całego obrazu sytuacji danej osoby, więc zalecałaby czytać wpisy z dystansem. Wiem, że u osoby z przeciążonym układem nerwowym ciężko o ten dystans, ale no niestety bez pracy nad sobą ciągle będziesz się kręcił wokół coraz to nowych objawów.

Reap what you sow!
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
No i co z tego, że poczułeś. Tyle czasu masz zaburzenie i nie wiesz, że przy przeciążonym układzie nerwowym, stanach lękowych można mieć różne poczucia, dziwne wyobrażenia itp?whyisthat pisze: ↑21 września 2021, o 20:54No ale skąd ja poczułem chęć żeby się oparzyć papierosem. To jakoś nonsensKatja pisze: ↑21 września 2021, o 20:39Masz tyle lat problem, a nie widzisz konieczności jego zrozumienia, tylko funkcjonujesz od objawu do objawu.whyisthat pisze: ↑21 września 2021, o 19:52Hej. Pisałem ostatnio post. Od kilkunastu lat mam nerwicę. Miałem różne myśli - że komuś coś zrobię albo, że sobie cos zrobię - oczywiście nigdy nic się nie stało takiego.
Ostatnio napisałem post, że paliłem papierosa i przyszła dziwna myśl i jakby chęć oparzenia się ? No ale minęło. Byłem trochę zajęty i nie patrzyłem wszystkim komentarzy i zobaczyłem, że jedna dziecwczyna odpisała że ona też miała kiedyś takie myśli i ona sie cięła i ja się strasznie tego wystraszyłem skoro ludzie takie rzeczy w nerwicy robia.. mega się nakręciłem tym.... Jak sobie to wytłumaczyć ?Jakie to ma znaczenie dla Ciebie, że jakaś dziewczyna coś tam sobie robiła, różne rzeczy ludzie sobie robią, a w necie nie widzisz całego obrazu sytuacji danej osoby, więc zalecałaby czytać wpisy z dystansem. Wiem, że u osoby z przeciążonym układem nerwowym ciężko o ten dystans, ale no niestety bez pracy nad sobą ciągle będziesz się kręcił wokół coraz to nowych objawów.
![]()
https://www.czlowiekczujacy.pl