Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hemoroidy po lekach sedacyjnych
-
Zombi
- Nowy Użytkownik
Hej, mam krwawienie podczas wypróżniania i zaparcia. Krew jest jasnoczerwona i świeża więc dla mnie to na sto procent hemoroidy. Problem jest taki że to głównie przez leki teraz biorę tylko ketrel 25mg, jakiś czas temu odstawiłem całkowicie i nie było zaparć ani krwawienia. Nic nie boli nie swędzi tylko ta krew. Dietę mam dobrą, rano owsianka albo orzechy ziemne z suszonymi śliwkami później owoce, domowy obiad, owoce i na kolację chleb żytni z serem albo czymś innym, raz na dwa dni zjem trochę słodyczy dodatkowo albo zamiast owoców coś mniej zdrowego jakieś przekąski. Ruchu tak średnio 7-10 tysięcy kroków na dzień. Ketrelu nie mogę odstawić bo wraca bezsenność, lęki i źle się czuje. Wiem że powinienem iść do lekarza ale nie mam ubezpieczenia i mi się nie chce. Może jednak iść do lekarza szczególnie że ta krew już jest od kilku miesięcy z przerwami? Może znacie jakieś inne sposoby, szczególnie że te ogólne nie działają a jest to głównie spowodowane ketrelem który działa mocno sedacyjnie? Co robić?