Ty masz konia z tym sercem i myślę, ze jak nie zaryzykujesz w 100% czy to będąc w ciąży czy nie to tak zostanie, a sama ciąża może być dobra okazja na takie zaryzykowanie

Dziękuję za otuche Wam wszystkim....betii pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 11:54Iwona ja będę teraz zaczynać niedługo 3 miesiąc i żyje.Nic złego się nie dzieje.Czasem jest gorszy dzień Ale czas płynie do przodu.Tez jestem bardzo szczupła.W ciążę zaszła bez problemu i narazie jest ok.Tez mi serce dokucza i puls.Oddalam to wszystko w ręce Boga.Co ma być to będzie jestem na to gotowa.Najgorsze myślenie i decyzja.Trzymam kciuki.Jak znajdziesz w ciążę to możesz do mnie pisać.Bede Cie wspierać.Wszyscy tu Cię będą wspierać.Boisz się porodu to porozmawiaj z lekarzem o cesarce.Ja pierwsze dziecko urodziłam też z nerwica 9 lat temu a z drugim chciałam czekać az wszystko mi przejdzie Ale powiedziałam stop bo czasu by mi brakło.Te wszystkie strachy zazwyczaj nigdy się nie spelniaja![]()
Weź se zrób te badania serca co masz w planach. Jak trzeba to nazbieraj sobie trochę kasy i dodatkowe jakieś zrób. Jeżeli trzeba bo nie pamiętam na jakie badani idziesz? Jak wszystko wyjdzie ok, to bier sie do robotyIwona29 pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:31Dziękuję za otuche Wam wszystkim....betii pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 11:54Iwona ja będę teraz zaczynać niedługo 3 miesiąc i żyje.Nic złego się nie dzieje.Czasem jest gorszy dzień Ale czas płynie do przodu.Tez jestem bardzo szczupła.W ciążę zaszła bez problemu i narazie jest ok.Tez mi serce dokucza i puls.Oddalam to wszystko w ręce Boga.Co ma być to będzie jestem na to gotowa.Najgorsze myślenie i decyzja.Trzymam kciuki.Jak znajdziesz w ciążę to możesz do mnie pisać.Bede Cie wspierać.Wszyscy tu Cię będą wspierać.Boisz się porodu to porozmawiaj z lekarzem o cesarce.Ja pierwsze dziecko urodziłam też z nerwica 9 lat temu a z drugim chciałam czekać az wszystko mi przejdzie Ale powiedziałam stop bo czasu by mi brakło.Te wszystkie strachy zazwyczaj nigdy się nie spelniaja![]()
Beti a na dzień dzisiejszy to będziesz chciała naturalny poród czy cesarke?Wiedząc jak to jest to co wolisz?
Ja miałam iść na kontrol do kardiologa.Zeby echo serca mi zrobiła czy to niedomykanie zastawki się nie pogłębiło.Nerwyzestali pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:34Weź se zrób te badania serca co masz w planach. Jak trzeba to nazbieraj sobie trochę kasy i dodatkowe jakieś zrób. Jeżeli trzeba bo nie pamiętam na jakie badani idziesz? Jak wszystko wyjdzie ok, to bier sie do robotyIwona29 pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:31Dziękuję za otuche Wam wszystkim....betii pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 11:54Iwona ja będę teraz zaczynać niedługo 3 miesiąc i żyje.Nic złego się nie dzieje.Czasem jest gorszy dzień Ale czas płynie do przodu.Tez jestem bardzo szczupła.W ciążę zaszła bez problemu i narazie jest ok.Tez mi serce dokucza i puls.Oddalam to wszystko w ręce Boga.Co ma być to będzie jestem na to gotowa.Najgorsze myślenie i decyzja.Trzymam kciuki.Jak znajdziesz w ciążę to możesz do mnie pisać.Bede Cie wspierać.Wszyscy tu Cię będą wspierać.Boisz się porodu to porozmawiaj z lekarzem o cesarce.Ja pierwsze dziecko urodziłam też z nerwica 9 lat temu a z drugim chciałam czekać az wszystko mi przejdzie Ale powiedziałam stop bo czasu by mi brakło.Te wszystkie strachy zazwyczaj nigdy się nie spelniaja![]()
Beti a na dzień dzisiejszy to będziesz chciała naturalny poród czy cesarke?Wiedząc jak to jest to co wolisz?![]()
W grudniu chyba masz termin, dobrze pamiętam?Iwona29 pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:39Ja miałam iść na kontrol do kardiologa.Zeby echo serca mi zrobiła czy to niedomykanie zastawki się nie pogłębiło.Nerwyzestali pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:34Weź se zrób te badania serca co masz w planach. Jak trzeba to nazbieraj sobie trochę kasy i dodatkowe jakieś zrób. Jeżeli trzeba bo nie pamiętam na jakie badani idziesz? Jak wszystko wyjdzie ok, to bier sie do roboty![]()
Wiesz jeszcze nie wiem.Zdecyduje pewnie na końcu Pierszy poród miałam normalny choć bałam się bo mi serce dokuczali,przeskakiwalo.Urodzilam normalnie bez żadnych komplikacji.Teraz też jestem dobrej myśli.Iwona29 pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:31Dziękuję za otuche Wam wszystkim....betii pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 11:54Iwona ja będę teraz zaczynać niedługo 3 miesiąc i żyje.Nic złego się nie dzieje.Czasem jest gorszy dzień Ale czas płynie do przodu.Tez jestem bardzo szczupła.W ciążę zaszła bez problemu i narazie jest ok.Tez mi serce dokucza i puls.Oddalam to wszystko w ręce Boga.Co ma być to będzie jestem na to gotowa.Najgorsze myślenie i decyzja.Trzymam kciuki.Jak znajdziesz w ciążę to możesz do mnie pisać.Bede Cie wspierać.Wszyscy tu Cię będą wspierać.Boisz się porodu to porozmawiaj z lekarzem o cesarce.Ja pierwsze dziecko urodziłam też z nerwica 9 lat temu a z drugim chciałam czekać az wszystko mi przejdzie Ale powiedziałam stop bo czasu by mi brakło.Te wszystkie strachy zazwyczaj nigdy się nie spelniaja![]()
Beti a na dzień dzisiejszy to będziesz chciała naturalny poród czy cesarke?Wiedząc jak to jest to co wolisz?
Właśnie tego skakania serca i tego typu spraw z nim związanych się obawiam.Ale skoro dałaś radę to i ja powinnam to przetrwac.betii pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 16:41Wiesz jeszcze nie wiem.Zdecyduje pewnie na końcu Pierszy poród miałam normalny choć bałam się bo mi serce dokuczali,przeskakiwalo.Urodzilam normalnie bez żadnych komplikacji.Teraz też jestem dobrej myśli.Iwona29 pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 15:31Dziękuję za otuche Wam wszystkim....betii pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 11:54Iwona ja będę teraz zaczynać niedługo 3 miesiąc i żyje.Nic złego się nie dzieje.Czasem jest gorszy dzień Ale czas płynie do przodu.Tez jestem bardzo szczupła.W ciążę zaszła bez problemu i narazie jest ok.Tez mi serce dokucza i puls.Oddalam to wszystko w ręce Boga.Co ma być to będzie jestem na to gotowa.Najgorsze myślenie i decyzja.Trzymam kciuki.Jak znajdziesz w ciążę to możesz do mnie pisać.Bede Cie wspierać.Wszyscy tu Cię będą wspierać.Boisz się porodu to porozmawiaj z lekarzem o cesarce.Ja pierwsze dziecko urodziłam też z nerwica 9 lat temu a z drugim chciałam czekać az wszystko mi przejdzie Ale powiedziałam stop bo czasu by mi brakło.Te wszystkie strachy zazwyczaj nigdy się nie spelniaja![]()
To super
To źle że się tutaj odezwałyśmy?
Nie.