Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Escitalopram nie służy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej! Mam taki problem. Jeszcze nie mam diagozny co mi jest ( stan trwa około 6 tyg,możliwe że po prostu bad trip po mef lub nerwica lub nie wiadomo co
) brałam doraźnie cloranxen stany lękowe minęły i czulam się dobrze ale przed strachem ze cos wróci Zeszlam z niego i weszlam na esci od 4 dni ( oczywiście psychiatra przepisał po moich prosbach cos na "poprawę") ale czuje sie po nim fatalnie.. Nie dość że odczuwam lekką dd to jeszcze splątanie, napięcie emocjonalne totalne, leżę w łóżku na przemian z pobudzeniem i drganiem mięśni, na dodatek mam problemy somatyczne które pogłębil ( które trwają od jakiegoś czasu zanim wzielam leki) zaburzenia równowagi, totalnie nie panuje nad ciałem kiwam się na boki, zaburzenia słyszenia i widzenia, guzki w kręgosłupie jakby podpuchniete ( czekam na neurologa bo problem z plecami dokucza od dawna najpierw rwa, pozniej zapalenie stawow itd) dzownilam do psychiatry powiedział żeby spróbować jeszcze brać) odstawie co myślicie? Jest sens brać ssri skoro nie mam żadnej jeszcze diagozny ? No i czy jest sens brać skoro tam bardzo źle się czuje po nim gdzie mój stan był już w miarę "normalny" ?
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jak tam? Jak się czujesz?Klaudia55 pisze: ↑28 sierpnia 2018, o 14:01Hej! Mam taki problem. Jeszcze nie mam diagozny co mi jest ( stan trwa około 6 tyg,możliwe że po prostu bad trip po mef lub nerwica lub nie wiadomo co) brałam doraźnie cloranxen stany lękowe minęły i czulam się dobrze ale przed strachem ze cos wróci Zeszlam z niego i weszlam na esci od 4 dni ( oczywiście psychiatra przepisał po moich prosbach cos na "poprawę") ale czuje sie po nim fatalnie.. Nie dość że odczuwam lekką dd to jeszcze splątanie, napięcie emocjonalne totalne, leżę w łóżku na przemian z pobudzeniem i drganiem mięśni, na dodatek mam problemy somatyczne które pogłębil ( które trwają od jakiegoś czasu zanim wzielam leki) zaburzenia równowagi, totalnie nie panuje nad ciałem kiwam się na boki, zaburzenia słyszenia i widzenia, guzki w kręgosłupie jakby podpuchniete ( czekam na neurologa bo problem z plecami dokucza od dawna najpierw rwa, pozniej zapalenie stawow itd) dzownilam do psychiatry powiedział żeby spróbować jeszcze brać) odstawie co myślicie? Jest sens brać ssri skoro nie mam żadnej jeszcze diagozny ? No i czy jest sens brać skoro tam bardzo źle się czuje po nim gdzie mój stan był już w miarę "normalny" ?
you infected my blood
-
- Zarejestrowany Użytkownik
tapurka pisze: ↑5 września 2018, o 13:08Jak tam? Jak się czujesz?Klaudia55 pisze: ↑28 sierpnia 2018, o 14:01Hej! Mam taki problem. Jeszcze nie mam diagozny co mi jest ( stan trwa około 6 tyg,możliwe że po prostu bad trip po mef lub nerwica lub nie wiadomo co) brałam doraźnie cloranxen stany lękowe minęły i czulam się dobrze ale przed strachem ze cos wróci Zeszlam z niego i weszlam na esci od 4 dni ( oczywiście psychiatra przepisał po moich prosbach cos na "poprawę") ale czuje sie po nim fatalnie.. Nie dość że odczuwam lekką dd to jeszcze splątanie, napięcie emocjonalne totalne, leżę w łóżku na przemian z pobudzeniem i drganiem mięśni, na dodatek mam problemy somatyczne które pogłębil ( które trwają od jakiegoś czasu zanim wzielam leki) zaburzenia równowagi, totalnie nie panuje nad ciałem kiwam się na boki, zaburzenia słyszenia i widzenia, guzki w kręgosłupie jakby podpuchniete ( czekam na neurologa bo problem z plecami dokucza od dawna najpierw rwa, pozniej zapalenie stawow itd) dzownilam do psychiatry powiedział żeby spróbować jeszcze brać) odstawie co myślicie? Jest sens brać ssri skoro nie mam żadnej jeszcze diagozny ? No i czy jest sens brać skoro tam bardzo źle się czuje po nim gdzie mój stan był już w miarę "normalny" ?
Dziękuję! Znacznie lepiej.. jestem jeszcze trochę "wystraszona" ale czuje ze powoli moj stan się normuje. Zresztą porównując do tego co było to niebo a ziemia..
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Dziękuję! Znacznie lepiej.. jestem jeszcze trochę "wystraszona" ale czuje ze powoli moj stan się normuje. Zresztą porównując do tego co było to niebo a ziemia..
[/quote]
Super
tak trzymaj
[/quote]
Super

you infected my blood