Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Co się ze mną dzieje ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Wiktorpr
Zarejestrowany Użytkownik

17 października 2018, o 21:41

Witam, zacznę od tego ze od jakiegoś 1.5 miesiąca nie czuje czasami twarzy (dość często ) , ciało czuje takie puste, jak bym miał się przewrócić, jak bym miał przestać oddychać, i Wogole czuje się jak taki „spompowany balon” jestem tez co chwila przeziębiony, teraz mam gorączkę, czuje się jak bym miał umrzeć. Sprawdzam tez co chwila puls na szyi bo wydaje mi się ze jest słaby i zaraz przestanie pulsować... Najgorsze jest tez ze wydaje mi się że może rozwija mi się SM, chociaż byłem u neurologa i to wykluczył . Ale te bardzo dziwne robienie jakichś min, uśmiechanie się, bez przyczyny, sprawdzan chyba wtedy czy jeszcze mam kontrole nad swoim ciałem. Możecie napisać co to może być, i co mam z tym zrobić ? Czy ja fiksuje, albo mogę umrzeć ?
alicjac

17 października 2018, o 21:44

Witaj, dobrze że zawitałes na forum. Pierwszy krok ze Tobą ten ważniejszy . Rozgosc się poczytaj posty posłuchaj na YT kanału divovic. Będzie dobrze
Wiktorpr

17 października 2018, o 22:05

Ale co się ze mną dzieje ?
emek16

17 października 2018, o 22:50

A co może się dziać jak porobiłeś wszystkie sobie badania i jesteś zdrowy no to masz nerwicę.Nie umrzesz nie dostaniesz hopla ale pomęczyć to cię pomęczy.Tak jak mówił mój przedmówca masz tu materiały korzystaj.Jak masz wątpliwości czy układ emocjonalny może mieć aż taki wpływ na ciało to tak może mieć.Jak nie wierzysz poczytaj sobie tu historie innych użytkowników (aha i nie doszukuj się 100% podobieństw tylko).
Awatar użytkownika
Celine Marie

18 października 2018, o 01:54

No akurat te ciągłe przeziębienia to nie nerwica,jak wyniki badań krwi?Możesz być osłabiony od stresu i łapiesz częściej choroby ale też wszystkiego nie można na to zwalać.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Awatar użytkownika
anilewe

18 października 2018, o 07:03

Potwierdzam teorie wyżej-mi od stresu zaczęła wysiadać tarczyca i łapać przeziębienia gdzie przez prawie dwa lata nie miałam nawet kataru...
ODPOWIEDZ