Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Duszności wywołane przez terapię?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Mery2Sery
Zarejestrowany Użytkownik

4 października 2017, o 15:08

Hej, byłam w zeszłym tygodniu na sesji psychoterapeutycznej (chodzę rok) i po 2 dniach od wizyty dostałam duszności i mam je do dzisiaj. Rozmawiałam z koleżanką która trochę się na tym zna i mówi, że najprawdopodobniej to na tle nerwowym. Niefajna sprawa :( Zakładam, że to psychoterapia u mnie wywołała takie coś. Jest to możliwe? Bo nie mam teraz żadnych zmartwień, fajne, spokojne życie. Tylko przeszłość rzuca na to cień :/
Marta22

5 października 2017, o 14:16

No nie wiem.. Zależy w sumie czy sesja dotknęła moze jakiegoś tematu gdzie np stres albo jakies przeżycie wywołała taka reakcje.
Mery2Sery

6 października 2017, o 08:29

A czy ktoś z Was tak miał? Jestem w rozsypce emocjonalnej,a tu jeszcze te duszności cały czas. Czy to kiedyś w końcu minie :(
ODPOWIEDZ