Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Duszności
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
- Nowy Użytkownik
7 lat temu zacząłem mieć duże duszności. Było zlecone prześwietlenie płuc, które wyszło dobrze. Byłem u pani pulmonolog, która stwierdziła, że to na tle nerwowym. Następnie uspokoiło się to na dłuższy okres. I był nawrót tego 2 lata temu. Byłem u kardiologa, wszystko wyszło dobrze. Trwało to 7-8 miesięcy. I pod koniec tego roku również to samo. Najgorzej jest w galeriach, u fryzjera i czasem w samochodzie, mam ochotę uciec bo czuję taką duszność. Ale gdy zajmie się czymś np pracą lub inną czynnością i jestem na tym w pełni skupiony to jest normalnie, nie odczuwam tego, mogę nawet zrobić trening bez problemu. Jakiś czas temu w innej sprawie robione EKG które wyszło dobrze i płuca osłuchowo też dobrze. Lekarze przepisywali hydroksyzyne która stosowalem te 7 lat temu ale nie pamiętam jak na mnie działała. Czy psychiatra mi pomoże? Często budzę się z dużym niepokojem i od rana jestem strasznie spięty. Też muszę chrząkać na siłę i kasłać żeby sprawdzać swój oddech, to wszystko jest takie uciążliwe.