Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dokąd iść? Kolejny przypadek nerwicy.
-
- Gość
Widzisz stawiasz opór przeznaczeniu, dlatego musisz jechać aż do Szwecji by się przekonać co dla Ciebie naprawdę dobre 

-
- Gość
Oj wypraszam sobie, mów za siebie
zasięganie informacji nie można traktować jako coś odbiegającego od normy, to rzecz chwalebna, by poszukiwać odpowiedzi! 

-
- Gość
A w życiu, prędzej bym mnichem tybetańskim została
ale moim obowiązkiem jest pomoc Ci otworzyć oczy na to czego może się boisz 
Z psychologicznego punktu widzenia matka jest pierwszą romantyczną miłością mężczyzny, więc Twój lęk jawi się jako uzasadniony, bo w Twoim love ciężko się dopatrzyć romantyzmu, raczej jakiś gotyk

Z psychologicznego punktu widzenia matka jest pierwszą romantyczną miłością mężczyzny, więc Twój lęk jawi się jako uzasadniony, bo w Twoim love ciężko się dopatrzyć romantyzmu, raczej jakiś gotyk

-
- Zarejestrowany Użytkownik
I ciekawe że dla homofobów sex między mężczyzna a mężczyzną jest obrzydliwy ale sami ładują żonie w kakao po czym bawią się śledziem xD
Nadzwyczajne myślenie tych "samców alfa" xD
Nie musisz mi oczu otwierać ja nie mam problemu ze swoją seksualnością XDD
Nadzwyczajne myślenie tych "samców alfa" xD
Nie musisz mi oczu otwierać ja nie mam problemu ze swoją seksualnością XDD
-
- Gość
Dlatego homofoby są homofobami
bo jakby nie było czego się bać, to po co się bać? Przecież siłą nikogo do łóżka nie zaciągniesz, oka chyba też na nikim nie zawieszasz, kto tego nie chce 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wydaje mi się że masz sama problem ze swoimi emocjami xD
Gdy napisałem o śledziu nad miernie się zdenerwowałaś i postanowiłaś mnie zaatakować xD
Po czym twierdzisz że homofob to homofob czy aby na pewno nie masz ze sobą problemu xDD
Gdy napisałem o śledziu nad miernie się zdenerwowałaś i postanowiłaś mnie zaatakować xD
Po czym twierdzisz że homofob to homofob czy aby na pewno nie masz ze sobą problemu xDD
-
- Gość
Czemu uważasz, że się zdenerwowałam? Przecież mnie nie widzisz, może sam się zdenerwowaleś tym co Ci odpisałam i chcesz to przerzucić na mnie? To się nazywa projekcja