Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
było dobrze
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Też tak mam. Najgorzej jak prawą renką dotykam lewej to tak jak by któraś z rąk nie była moja. To mnie przeraża. Nie wiem czy ktoś rozumie o co mi chodzi ale inaczej nie umiem tego opisać. Czy ktoś z was ma równie głupie odczucia.
-
To jest jeden z podstawowych objawów depersonalizacji, poczucie obcości samego siebie, poczucie obcości swojego ciała, odbicia w lustrze i jeszcze sporo innych objawów.
viewtopic.php?f=14&t=7
viewtopic.php?f=14&t=7
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
ta mozliwe zawze to tak mija bo to leki powoduja depersonalizacje. I sluchajcie ja ciala to nie czulem calymi dniami. Szymon mialem dokladnie tak samo, dotykalem sie jedna reka do drugiej i nie czulem tych rak ze sa moje. Ale bralem cos reka patrzylem na dlon i nie czulem ze jest moja. jak mi sie zrobilo to pierwszy raz to myslalem ze oszalalem calkiem. ale to jest depersonalizacja i to sa jej objawy, ktore naprawde mijaja. teraz jak patrze na swoje rce cialo to wiem ze jest moje i usmiecham sie ze kiedys w ogole moglem tego nie czuc.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
dokladnie szymek nie zalamuj sie i nie poddawaj. u mnie to samo ostatnio tragedia. nie czuje siebie i mam wrazenie ze nie wiem kim jestem. a do tego wszystko jest jakby wytworem ze snu albo wytworem mojej wyobrazni. ale zauwazylem ze gorzej mi jest jak siedze ciagle w domu. ale tez nie zawsze jest gdzie isc i co robic
najgorsze w domu jak sa jeszcze problemy to naprawde czuje ze wlasnie wariuje bo za duzo juz tego wszystkiego.

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- paprys91
identyczne pytanie zadalem w lutym. odpowiedzi bylo kilka, kazda ta sama - tak!
Nie martw sie, jak z tego wyjdziesz, to wszystko wroci do normy i odrazu Ci sie przypomni jak bylo kiedys bo bedziesz tak sie czuc.

F41.1
F41.2
F48.1
F41.2
F48.1
-
Mam pytanie czy wy też tak macie że jak wychodzicie na dwór i gdzieś idziecie to macie krok nie pewny tak jak bym się miał zaraz wywrócić, jak bym tracił równowagę, wtedy odruchowo się czegoś łapię albo kucam. Wy też tak macie
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja niestety też mam ten objaw. Ale występuje on tylko wtedy kiedy mam nasilone objawy nerwicy lub kiedy mój organizm jest osłabiony. Wtedy nie jestem pewien swoich kroków i mam wrażenie że mogę upaść bądź zemdleć. Oczywiście nigdy się to nie zdarzyło i trzeba się przyzwyczaić a czasem to mija.szymon117 pisze:Mam pytanie czy wy też tak macie że jak wychodzicie na dwór i gdzieś idziecie to macie krok nie pewny tak jak bym się miał zaraz wywrócić, jak bym tracił równowagę, wtedy odruchowo się czegoś łapię albo kucam. Wy też tak macie
-- 2 kwietnia 2012, o 16:24 --
Miało byż z czasem to mija a nie czasem. Jedna literka a całkowicie zmienia znaczenie zdaniaŁukasz85 pisze:Ja niestety też mam ten objaw. Ale występuje on tylko wtedy kiedy mam nasilone objawy nerwicy lub kiedy mój organizm jest osłabiony. Wtedy nie jestem pewien swoich kroków i mam wrażenie że mogę upaść bądź zemdleć. Oczywiście nigdy się to nie zdarzyło i trzeba się przyzwyczaić a czasem to mija.szymon117 pisze:Mam pytanie czy wy też tak macie że jak wychodzicie na dwór i gdzieś idziecie to macie krok nie pewny tak jak bym się miał zaraz wywrócić, jak bym tracił równowagę, wtedy odruchowo się czegoś łapię albo kucam. Wy też tak macie

- paprys91
lenk przed lenkiem, nie daj sie bo wpadniesz znowu w bledne kolo. Idz na dwor i siedz tam pol dnia stary! siedz i niech niepokoj przeplywa przez ciebie bo ci nic nie zrobi, nie skupiaj sie na nim tylko.
F41.1
F41.2
F48.1
F41.2
F48.1