Jakis czas temu pisalem na czacie ze mam raczej na pewno schiza a nie nerwice z dd, potem zdarzylo sie cos i znowu o tym pisalem kazdy mnie uspokajal ze to nie omamy. Dzis spotkalo mnie to znowu i jestem przekonany ze jednak jestem chory psychicznie ;/
ostanim razem bylo to samo co teraz, stalem na przystanku i czekalem na tramwaj...dokaldnie na tramwaj lini 12, stoje podjezdza patrze i WIDZIALEM 12, wsiadam jade a on skreca, mowie co jest grane! Patrze a to 9!!!
Jak moglem widziec 12?
Wiedzialem ze mam cos duzo gorszego ;/ co mam robic teraz?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Błędne przemyślenia Matołka :)
-
- Odburzony Wolontariusz Forum

Takie cos mialem wiele razy jeszcze przed nerwica, szczegolnie jak wsiadalem z tego samego przystanku to czesto nastawisz sie ze jedzie twoj tramwaj i tez mialem wrazenie ze dobrze wsiadlem a nagle okazywalo sie ze to co innego.
To nie jest omam... ludzie z omamami by mysle nawet poczuli sie urazeni

-
- Ex-administrator i do tego odburzony
Takie omamy to często ma każdy roztargniony człowiek, więc nie panikuj i nie wypisuj bzdur. 

With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
- Sagem
- Odważny i aktywny forumowicz
Spoko, nie panikuj, kto tak nie miał 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam
Ja także stwierdziłbym, że to tylko rozkojarzenie. Np. do dzisiaj pamiętam jak zwiedziłem 3 pętle tramwajowe Warszawy bo przez pomyłkę pomyliłem kierunek jazdy tramwaju i wsiadłem do niego po przeciwnej stronie ulicy niż powinienem był
I to były najlepsze nauczki aby na przyszłość nie być tak rozkojarzonym
Jakbyś miał omamy to przedstawiały by się w inny sposób niż pomylenie 12 z nr 9 w środkach komunikacji 
Ja także stwierdziłbym, że to tylko rozkojarzenie. Np. do dzisiaj pamiętam jak zwiedziłem 3 pętle tramwajowe Warszawy bo przez pomyłkę pomyliłem kierunek jazdy tramwaju i wsiadłem do niego po przeciwnej stronie ulicy niż powinienem był

Kontakt do mnie Psycholog Świnoujście
Na forum udzielam odpowiedzi tylko w dziale Konsultacja psychologiczna
Na forum udzielam odpowiedzi tylko w dziale Konsultacja psychologiczna