Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy znacie jakieś fora zagraniczne?

Pogaduchy, w dwóch słowach - DOWOLNY TEMAT:)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ayla
Zarejestrowany Użytkownik

11 lutego 2025, o 15:27

Najbardziej mi zależy na tym:

Języki:

- angielski
- albański
- duński
- francuski
- fiński
- hiszpański
- niderlandzki
- norweski
- portugalski
- rumuński
- turecki
- węgierski
- włoski

Tematyki:

- wielotematyczne
- psychologiczne
- naukowe
- paranormalne
- muzyczne
- zwierzęce
- rozwój osobisty
- kulinarne

Szukałam w Googlach, to mi wyskoczyły jednak same polskie. Szukałam też w Yandexie i Yahoo, trochę w Bing - znalazłam tylko 3 :( Wpisywałam najczęściej ,,forum dyskusyjne..." według danego języka, to nie pokazywało bezpośrednio żadnych forów, tylko wpisy na blogach albo portalach dotyczące forum :/ Próbowałam też w Youtubie szukać, ale tam to w ogóle nic nie znalazłam :( W końcu miałam już dość tego szukania, i postanowiłam się zapytać tu, może jest ktoś, kto jest na takich forach, lub mieszkając za granicą ma lepszą opcję wyszukania ich.

Byłabym mega wdzięczna za każdy link 😊🌷😘
Moje forum dla osób samotnych, lub nieśmiałych, lub pogubionych życiowo: www.dizedianate.com.pl

Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz
Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje
Doceniaj to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś
Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale to od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec
Myśląc pozytywnie, przyciągasz pozytywne zdarzenia
Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre
Awatar użytkownika
MESJASZ
Zarejestrowany Użytkownik

11 lutego 2025, o 16:15

Ayla pisze:
11 lutego 2025, o 15:27
Najbardziej mi zależy na tym:

Języki:

- angielski
- albański
- duński
- francuski
- fiński
- hiszpański
- niderlandzki
- norweski
- portugalski
- rumuński
- turecki
- węgierski
- włoski

Tematyki:

- wielotematyczne
- psychologiczne
- naukowe
- paranormalne
- muzyczne
- zwierzęce
- rozwój osobisty
- kulinarne

Szukałam w Googlach, to mi wyskoczyły jednak same polskie. Szukałam też w Yandexie i Yahoo, trochę w Bing - znalazłam tylko 3 :( Wpisywałam najczęściej ,,forum dyskusyjne..." według danego języka, to nie pokazywało bezpośrednio żadnych forów, tylko wpisy na blogach albo portalach dotyczące forum :/ Próbowałam też w Youtubie szukać, ale tam to w ogóle nic nie znalazłam :( W końcu miałam już dość tego szukania, i postanowiłam się zapytać tu, może jest ktoś, kto jest na takich forach, lub mieszkając za granicą ma lepszą opcję wyszukania ich.

Byłabym mega wdzięczna za każdy link 😊🌷😘
Fora umierają, więc są indeksowane bardzo nisko w wynikach wyszukiwania. Wyszukać według danego języka możesz za pomocą zaawansowanego wyszukiwania w Google, po prostu wybierasz lokalizacje/język.
ODPOWIEDZ