Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy też tak macie?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
hej. Do wszystkich którzy maja mysli mordercze. Czy tez tak macie ze kazda informacja z sieci a propo morderstw dziala na Was nakrecająco w sensie ze wzrasta Wam lęk i obawa ze Wy tez tak możecie zrobić.ja mam mysli dot. krzywdzenia moich dzieci i ostatnio non stop są jakieś wiadomości ze matka zabija lub próbowała zabic swoje dziecko...jezuuu...dla mnie to zapalnik..i wiecie co wchodze w te artykuły jak powalona po pare razy i czytam tez wszelkie komentarze szukając zapewnienia ze to bylo cos więcej niz nerwica ..masakra 

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Od cholery ludzi tu przez lata istnienia forum miało takie mysli, tu masz przykładowy temat ale radze przejrzeć cały dział natr-tne-agresywne-kogo-zabuje-zrobie-krzywde-t44.html
zaburzenia-obsesyjno-kompulsywne-nerwica-natr-ctw.html
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
Teraz juz nie ale na początku nerwicy tak miałam. Zresztą głównie tego się balam że zrobię krzywdę dziecku, udusze poduszka itp.. Czasem byłam wręcz pewna że za chwilę to coś mu zrobię bo te impulsy myślowe i lęk były tak cholernie silne. I wiesz co mnie przekonało że nie chce go nigdy w żadnen sposób skrzywdzić? To że jak np gdzieś się uderzył czy stała mu się krzywda to rzucalam wszystko żeby go ratować, przytulić, otrzec łzy itd. Na pewno też tak robisz a to świadczy o najwiekszych matczynych uczuciach. Jest jeszcze coś takiego jak wysoka wrażliwość może jesteś taka osoba wysoko wrazlwia i wtedy takie newsy tak na Ciebie dzialaja?AgaJ pisze: ↑1 sierpnia 2020, o 23:48hej. Do wszystkich którzy maja mysli mordercze. Czy tez tak macie ze kazda informacja z sieci a propo morderstw dziala na Was nakrecająco w sensie ze wzrasta Wam lęk i obawa ze Wy tez tak możecie zrobić.ja mam mysli dot. krzywdzenia moich dzieci i ostatnio non stop są jakieś wiadomości ze matka zabija lub próbowała zabic swoje dziecko...jezuuu...dla mnie to zapalnik..i wiecie co wchodze w te artykuły jak powalona po pare razy i czytam tez wszelkie komentarze szukając zapewnienia ze to bylo cos więcej niz nerwica ..masakra![]()
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Hej. No moze i coś w tym jest z tą wrażliwością..odkąd pamiętam każda wiadomość związana z cierpieniem dzieci oraz zwierzat przyjmowałam ze świeczkami w oczach a kazdy program w telewizji typu uwaga itd związany z tą tematyką przełączałam bo nie byłam w stanie ogladac i słuchać.znerwicowana_ja pisze: ↑2 sierpnia 2020, o 07:46Teraz juz nie ale na początku nerwicy tak miałam. Zresztą głównie tego się balam że zrobię krzywdę dziecku, udusze poduszka itp.. Czasem byłam wręcz pewna że za chwilę to coś mu zrobię bo te impulsy myślowe i lęk były tak cholernie silne. I wiesz co mnie przekonało że nie chce go nigdy w żadnen sposób skrzywdzić? To że jak np gdzieś się uderzył czy stała mu się krzywda to rzucalam wszystko żeby go ratować, przytulić, otrzec łzy itd. Na pewno też tak robisz a to świadczy o najwiekszych matczynych uczuciach. Jest jeszcze coś takiego jak wysoka wrażliwość może jesteś taka osoba wysoko wrazlwia i wtedy takie newsy tak na Ciebie dzialaja?AgaJ pisze: ↑1 sierpnia 2020, o 23:48hej. Do wszystkich którzy maja mysli mordercze. Czy tez tak macie ze kazda informacja z sieci a propo morderstw dziala na Was nakrecająco w sensie ze wzrasta Wam lęk i obawa ze Wy tez tak możecie zrobić.ja mam mysli dot. krzywdzenia moich dzieci i ostatnio non stop są jakieś wiadomości ze matka zabija lub próbowała zabic swoje dziecko...jezuuu...dla mnie to zapalnik..i wiecie co wchodze w te artykuły jak powalona po pare razy i czytam tez wszelkie komentarze szukając zapewnienia ze to bylo cos więcej niz nerwica ..masakra![]()
Moze powinnam trakowac to jako jakis implus tzn taka chęć upewniania sie uspokajania to ze teraz tak wertuje te wiadomości??? ..sama nie wiem...nic no musze to wrzucić do nerwicowego wora i przestać analizować hihi..dziękuję za poradę i pozdrawiam
-
Hej. Chodzi mi bardziej o tą potrzebę wertowania tych wiadomości i komentarzy w necie. Powinnam traktować to jako impuls mający na celu uspakajanie mnie ( na zasadzie one ..tzn te matki...nie mialy nerwicy tylko cos poważniejszego)?ddd pisze: ↑2 sierpnia 2020, o 00:22Od cholery ludzi tu przez lata istnienia forum miało takie mysli, tu masz przykładowy temat ale radze przejrzeć cały dział natr-tne-agresywne-kogo-zabuje-zrobie-krzywde-t44.html
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak, to jest dążenie do uspokajania się i upewniania
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
-
Hej, czy mając dd też was nic nie interesuje co się dzieje dookoła? Tak jakbyście byli tylko zamknięci w sobie i nic oraz nikt inny się nie liczy?
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Tak mamy takBeznadzieji pisze: ↑2 sierpnia 2020, o 13:45Hej, czy mając dd też was nic nie interesuje co się dzieje dookoła? Tak jakbyście byli tylko zamknięci w sobie i nic oraz nikt inny się nie liczy?

- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tak. Na tym polega DD. Ogranicza nam jako mechanizm obronny zewnętrzne bodźce, bo uważa, że to nam szkodzi i "wyłącza" emocje. To taki tryb awaryjny mózguBeznadzieji pisze: ↑2 sierpnia 2020, o 13:45Hej, czy mając dd też was nic nie interesuje co się dzieje dookoła? Tak jakbyście byli tylko zamknięci w sobie i nic oraz nikt inny się nie liczy?

/przerwa od forum