Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy szpital to dobry pomysł?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
Zaplątana
Zarejestrowany Użytkownik

7 czerwca 2019, o 19:09

Wojciech pisze:
26 maja 2019, o 17:53
Zaplątana pisze:
26 maja 2019, o 16:57
Czy jeśli w czasie dd mam myśli, że świat to wytwór wyobraźni to znaczy, że muszę się poddać hospitalizacji? Mój lekarz mi to zasugerował.
Na pewno co to nie jest to powód do hospitalizacji. Lekarz prawdopodobnie nie ma pojęcia co to DD. Takie myśli to miałem stale.
Wojciech, powiedz mi proszę jak sobie z tymi myślami poradziłeś, bo ja już nie mam na nie żadnego sposobu. Nie mam pojęcia co zrobić żeby zniknęły. Doprowadzają mnie do paniki i takiego odcięcia, że aż się boję, że w nie uwierzę.
"Albo lęk albo wszystko nie ma nic po środku."
"Statki w porcie są bezpieczne, ale stanie w porcie nie jest ich przeznaczeniem."
ODPOWIEDZ