Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to problem z pamięcią, czy zwykły błąd ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, dzisiaj spotkała mnie i moja narzeczona przykra sytuacja. Będąc w okolicach Rusinowej Polany w Tatrach poszliśmy do Sanktuarium Wiktorówki, które jest nieopodal. Problem polega na tym że pomyliłem imię narzeczonej i zamiast Weronika powiedziałem Wiktoria jak byliśmy w tym sanktuarium, szybko się poprawiłem. Jednak cała drogę powrotną do parkingu płakałem i wstydzilem się że popełniłem taka gafe. Myśle że pomyliłem się ze względu na nazwę tego sanktuarium, bo nie miałem żadnej byłej dziewczyny o takim imieniu. Chyba to nie jest wynik ROCD, czy ZOK? Zdarzyły wam się takie pomyłki ?
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To jest zwykły błąd ludzki, który zdarza się większości ludziom nawet bez zaburzenia, wystarczy być bardziej zamyślonym. Pamiętaj, że wciąż jesteś człowiekiem.
/przerwa od forum