Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy to nerwica? Proszę odpiszcie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
sylwiasempik
Zarejestrowany Użytkownik

8 lipca 2019, o 22:16

więc nie moge sie uspokoić ze nic mi nie dolega fizycznie niestety
Awatar użytkownika
Anushka

9 lipca 2019, o 08:56

sylwiasempik pisze:
Praktycznie każdy na coś choruje. Tarczyca, zatoki, straszne migreny, bóle kręgosłupa. Nie ma chyba w 100% zdrowego człowieka, którego nic nie boli, nic mu nie dolega i nie leczy się na coś.
"Dziś jest jutrem, o które martwiłeś się wczoraj" [Gandhi]

"Nie bój się, bo wielkie oczy ma ten strach,
to tylko złudzenie, więc
uwierz w siebie tak pokonasz lęk
to, co chcesz tu i teraz dzieje się
śmiało płyń pod prąd
na nieodkryty ląd" [Nieodkryty ląd, M. Podulka]
Awatar użytkownika
debra.morgan
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

9 lipca 2019, o 10:29

sylwiasempik pisze:
Dziewczyno, jest mi ogromnie przykro jak czytam takie rzeczy. Nigdy nie wyjdziesz z nerwicy bo tego nie chcesz! Twoje objawy są totalnie nerwicowe i miałam dokładnie to samo! Hashimoto - z tym da się żyć! Najważniejsze, zebys trafila na dobrego specjaliste, ktory Cie poprowadzi. Nie szukaj, nie analizuj, ale zaakceptuj! Dopóki to się nie stanie będziesz w tym.tkwic! Jeśli będziesz dalej się zastanawiać co Ci jest, szukać chorób to nigdy z tego nie wyjdziesz! I mozeaz chodzic do tysiaca terapeutów, brać tysiące leków. Zmiana musi zacząć się od Ciebie! I masz siłę w sobie ogromną na to. Gdybyś jej nie miała to nerwica by się tak nie rozszalala. Oglądaj skrupulatnie materiały chłopaków, podejdź rzetelnie do sprawy !!!! Nic nie zmieni się jutro ani nawet za tydzień. Ale im szybciej zaczniesz tym lepiej dla Ciebie. W Tobie jest siła!!!!🤗🤗🤗🤗
sylwiasempik

9 lipca 2019, o 17:31

napisałam do was na priv
sylwiasempik

10 lipca 2019, o 13:47

ale można mieć tez borelioze i tęzyczke to jest podobne
ODPOWIEDZ