Dzięki za otuche w pewnym sensieagnefka28 pisze: ↑13 kwietnia 2018, o 20:09Bałam się ciąży, porodu i, że będę starać się o dziecko latami...Zaszłam w ciąże za 1 podejściem. Dzięki znieczuleniu w kręgosłup moj poród był bezbolesny ( nim je dostałam czułam tylko lekki ból). A co do wagi, po ciąży po 2 tygodniach ważyłam mniej niż przed nią. Fakt, mogło skończyć się inaczej, bo mój scenariusz był TRAGICZNY. Od zawsze byłam lękliwa i ciąże też odkładałam latami;). Po porodzie stan psychiczny się pogorszył, ale za to w samej ciąży na prawde dobrze się czułam.Iwona29 pisze: ↑13 kwietnia 2018, o 19:54Jakby nie ten poród który nie jest łatwy i bezbolesny to ja bym ju z miała nie jedno dziecko.Olalala pisze: ↑13 kwietnia 2018, o 19:42Ja też mysle coraz poważniej nad tym tematem. Właściwie to czekamy tez aż z męża praca troche sie poprawi, w sensie finansowym. Tez boje sie samego porodu, tego bólu... I tego, ze moje ciało sie zmieni, jakos mnie to troche paraliżuje...
Laski ludźmi sie nie przejmujcie, bo zawsze będą gadać. Jal urodzicie to za chwile: A kiedy braciszek albo siostrzyczka?my jesteśmy z mężem 7 lat po ślubie i wcale nie wstydzę sie tego, ze nie mam dzieci. Każdy ma swój czas.
Co do leku przed ciaza to sama nie wiem jak ugryźć temat, bo naprawde boje sie porodu... Gdyby to posiadanie dziecka nie wiazalo się z porodem to byloby git![]()
Ludzie są wścipscy i aby nocha gdzieś wsadzić.
Ja bym chciała przytyć i zostać już grubsza.O to się nie martwię.Gorzej jak ja teraz przytyć nie mogę bo nerwy a co jak w ciąży też minimalnie mi skoczy bo nerwy będą mnie jadły?
Nie wiem jak to będzie.Jak mam wpoić sobie w głowę że będzie ok.
Ja jestem chuda.Nie wiem czy tylko przez nerwe czy cos mi dolega o czym nie wiem czy tez po prostu taka budowa ciała....
Mam obawy o to czy nie za chuda.Nie mam nawet 50kg wagi.Wiem że dziecko wysysa z kobiety bardzo dużo.Nie chce być sucha jak patyk bo siły nie będę miała potem.
Jestem ciekawa jak by na mnie wpłynęło to wszystko.
Ale jak nie spróbuje to nie będę wiedziała...