Co się dzieje Nieznajoma?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ja ją/jego kocham? Zanik uczuć? Strata emocji?
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wystarczy trochę popisać ze starą koleżanką, aby juz zaczął sobie wkręcać, że ją kocham. Ahhh ta nerwica
- katarzynka
Brawo TY !tomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:05Wystarczy trochę popisać ze starą koleżanką, aby juz zaczął sobie wkręcać, że ją kocham. Ahhh ta nerwica

-
Wcześniej totalnie o niej zapomniałem, a wystarczyło, że napisała do mnie zapytać się co tam u mnie i już ją kochamkatarzynka pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:15Brawo TY !tomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:05Wystarczy trochę popisać ze starą koleżanką, aby juz zaczął sobie wkręcać, że ją kocham. Ahhh ta nerwica![]()

- katarzynka
Haha, cwana bestia z tej nerwicy, co?tomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:22Wcześniej totalnie o niej zapomniałem, a wystarczyło, że napisała do mnie zapytać się co tam u mnie i już ją kochamkatarzynka pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:15Brawo TY !tomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:05Wystarczy trochę popisać ze starą koleżanką, aby juz zaczął sobie wkręcać, że ją kocham. Ahhh ta nerwica![]()
![]()

-
Pewnie z rok temu bym się nabrał, ale teraz widzę, że to jest po prostu bzdura straszna no jak zakochać się w kimś w ciągu paru minutkatarzynka pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:29Haha, cwana bestia z tej nerwicy, co?tomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:22Wcześniej totalnie o niej zapomniałem, a wystarczyło, że napisała do mnie zapytać się co tam u mnie i już ją kocham![]()
![]()
- katarzynka
Super, że znasz już jej sztuczki! Jest progrestomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:30Pewnie z rok temu bym się nabrał, ale teraz widzę, że to jest po prostu bzdura straszna no jak zakochać się w kimś w ciągu paru minutkatarzynka pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:29Haha, cwana bestia z tej nerwicy, co?tomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:22
Wcześniej totalnie o niej zapomniałem, a wystarczyło, że napisała do mnie zapytać się co tam u mnie i już ją kocham![]()
![]()

-
- Gość
A Ty Katarzynka, jak się czujesz?katarzynka pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:31Super, że znasz już jej sztuczki! Jest progrestomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:30Pewnie z rok temu bym się nabrał, ale teraz widzę, że to jest po prostu bzdura straszna no jak zakochać się w kimś w ciągu paru minut![]()
-
Czemu zamiast strachu czuje dyskomfort tylko :/ ? Mam tak ze sni mi sie cos i po obudzeniu mam tak jakbym nie pamiętala o moim chlopaku, nie chciala go calowac, spotykac sie i wgl... i mam taki jakby dyskomfort tylko przez to ale nie stresuje sie...
-
Wiesz ci mi sie wydaje ze wtedy juz jest lepiej i trzeba sie nie nakrecac. Pewnie chciala bys żeby minelo to z dnia na dzień jak zresztą wszyscy tutaj. Jednego dnia lek a w 2 juz wszystko minie i będziesz wszystko czula bez mysli i wgl. Niee tak nie będzie to proces duzo czasu potrzeba zeby minęło mysli beda caly czas a my musimy żyć i nimi sie nie przejmowac a kiedys te mysli beda pojawiac sie sporadycznie i uczucia zaczna gorowac i wtedy bedzie po wszystkim. Ja tez mam takie stany ze nagle mysle ze nie mysle o mojej kobiecie i znow juz sie zaczyna ale odpuszczam tyle debilnych mysli co przychodzi do mojej glowy to jest szok,ale po trochu staram sie nie zwracac uwagi choć wkrecam sie nadal w byle gowno i wtedy nie wiem czy to nerwica czy nie po czym czekam i puszcza ale narazie tez nie mam tego co bym chcial.
-
- Gość
Masz rację Mario, u mnie też dni fajne a nagle np. po seksie łapie mnie smutek i mam rozwalony dzień. Myśl o tym, że to nie nerwica i skończy się rozstaniem towarzyszy mi ciągle, właściwie jak mam więcej czasu i jestem sama. Ale największy błąd to przy każdym objawie zwracać na to uwagę i lęk od nowa się zaczyna. Musimy uświadomić sobie, że tak będzie, jutro może być fajnie, a za 2 dni lęk i atak paniki i płacz. I przyzwyczaić się do tego. Ja za długo chodziłam na terapię i skutek był taki, że każda myśl rozdrabnialam na czynniki pierwsze, gadałam o tym godzinami z mężem, szukałam przyczyn i było coraz gorzej. Wszędzie piszą w poradnikach rozmawiaj, czytaj, ale u nas to działa w drugą stronę. Lepiej olać i dać sobie czas.Mario26 pisze: ↑11 kwietnia 2018, o 07:36Wiesz ci mi sie wydaje ze wtedy juz jest lepiej i trzeba sie nie nakrecac. Pewnie chciala bys żeby minelo to z dnia na dzień jak zresztą wszyscy tutaj. Jednego dnia lek a w 2 juz wszystko minie i będziesz wszystko czula bez mysli i wgl. Niee tak nie będzie to proces duzo czasu potrzeba zeby minęło mysli beda caly czas a my musimy żyć i nimi sie nie przejmowac a kiedys te mysli beda pojawiac sie sporadycznie i uczucia zaczna gorowac i wtedy bedzie po wszystkim. Ja tez mam takie stany ze nagle mysle ze nie mysle o mojej kobiecie i znow juz sie zaczyna ale odpuszczam tyle debilnych mysli co przychodzi do mojej glowy to jest szok,ale po trochu staram sie nie zwracac uwagi choć wkrecam sie nadal w byle gowno i wtedy nie wiem czy to nerwica czy nie po czym czekam i puszcza ale narazie tez nie mam tego co bym chcial.
- katarzynka
Ostatnio nie najlepiej, ale jestem po operacji świeżo i dość mocno poszło mi na psychikę. Doszły nowe natręctwa też z innych obszarów, więc trochę słabo się mamMilla31 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:45A Ty Katarzynka, jak się czujesz?katarzynka pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:31Super, że znasz już jej sztuczki! Jest progrestomek19932304 pisze: ↑10 kwietnia 2018, o 20:30
Pewnie z rok temu bym się nabrał, ale teraz widzę, że to jest po prostu bzdura straszna no jak zakochać się w kimś w ciągu paru minut![]()

-
Jesssu! Jakiej operacji?katarzynka pisze: ↑11 kwietnia 2018, o 11:45Ostatnio nie najlepiej, ale jestem po operacji świeżo i dość mocno poszło mi na psychikę. Doszły nowe natręctwa też z innych obszarów, więc trochę słabo się mam![]()

-
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymaj się i nie poddawaj siękatarzynka pisze: ↑11 kwietnia 2018, o 11:45Ostatnio nie najlepiej, ale jestem po operacji świeżo i dość mocno poszło mi na psychikę. Doszły nowe natręctwa też z innych obszarów, więc trochę słabo się mam![]()

-
- Gość
Mario, a Ty długo jesteś z dziewczyną? Chodzisz na terapię? Ja ciągle się boję, że poprostu mąż nie spełnia moich potrzeb jakichś, i stąd te myśli. Tego się najbardziej boję, że tak będzie zawsze i w końcu będę musiała odejść bo nie wytrzymam...Mario26 pisze: ↑11 kwietnia 2018, o 07:36Wiesz ci mi sie wydaje ze wtedy juz jest lepiej i trzeba sie nie nakrecac. Pewnie chciala bys żeby minelo to z dnia na dzień jak zresztą wszyscy tutaj. Jednego dnia lek a w 2 juz wszystko minie i będziesz wszystko czula bez mysli i wgl. Niee tak nie będzie to proces duzo czasu potrzeba zeby minęło mysli beda caly czas a my musimy żyć i nimi sie nie przejmowac a kiedys te mysli beda pojawiac sie sporadycznie i uczucia zaczna gorowac i wtedy bedzie po wszystkim. Ja tez mam takie stany ze nagle mysle ze nie mysle o mojej kobiecie i znow juz sie zaczyna ale odpuszczam tyle debilnych mysli co przychodzi do mojej glowy to jest szok,ale po trochu staram sie nie zwracac uwagi choć wkrecam sie nadal w byle gowno i wtedy nie wiem czy to nerwica czy nie po czym czekam i puszcza ale narazie tez nie mam tego co bym chcial.