Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ja ją/jego kocham? Zanik uczuć? Strata emocji?
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
I znowu rozkminy. Patrzę na inne pary i myślę, co Ci ludzie czują, skąd wiedzą, że to co czują to miłość? Czy wszyscy ludzie odczuwają miłość w ten sam sposób? Po prostu nie wierzę w to co piszę 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Hahaha, Asia, ja też chcę, a nie mogię - odcięło 

- katarzynka
No tak, że se wmówiłam je na siłę. Że ono nie istnieje

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi juz tez sie plakac chce i bardzo blisko mi do tego. Ciagle sie zastanawiam co powinnam myslec jak sie zachowywac no poprostu chore jakies . Rozkminy czy to co robie to napewno milosc i ciagle ciagle cos
ja juz mam dosc . Jak pomysle ze moglibysmy nie byv razem to az placze.
albo mysli rocd albo hocd i tak w kolko, cigla stres niepewnosc niepokoj. A ja bym chciala zeby ta pewnosc wrocila. Niczego bardziej nie pragne.
Chce sie juz do niego przytulic ale jest w pracy
albo mysli rocd albo hocd i tak w kolko, cigla stres niepewnosc niepokoj. A ja bym chciala zeby ta pewnosc wrocila. Niczego bardziej nie pragne.
Chce sie juz do niego przytulic ale jest w pracy
-
Podziwiam was dziewczynt ze tyle w tym wytrzymujecie bo ja juz wysiadam nerwowo ostatnio. I juz sama nie wiem co robic co myslec jak myslec.
Najlepiej to bym chciala zeby ktos mi powiedzial co myslec itp ale tak sie nie da i wogole to smieszne jest jak o tym pomysle
Najlepiej to bym chciala zeby ktos mi powiedzial co myslec itp ale tak sie nie da i wogole to smieszne jest jak o tym pomysle
-
- Gość
Ja mam tak ze jak go całuje i cos poczuje to od razu w głowie ze się oklamuje ze to co czuje to pewnie strach a nie miłość. Ja tez mam tak Katarzynka z tymi parami innymi. Ostatnio przez psychologa jakoś mam w głowie tak ze lubię sobie udowadniać ze ludzie mogą być ze swoimi pierwszymi partnerami, niby smieszne, bo każda para jest inna , ale jakoś mi to daje poczucie ze nie każdy musi mieć 2-3 facetów w ciągu życia żeby kochać. A macie może tak ze jak patrzycie na partnera to nagle zaczynacie się zastanawiać czy on się wam podoba?
-
Tak tez tak czasem mam. Albo czy charakter mi pasuje albo zachowanie jego. Albo czy chce faktycznie z nim byc do konca zycia itp itd. Im gorszy dzien tym wiecej tego.
Teraz byl na obiedzie to czulam sie fajnie naprawde fajnie.
Ale czasem chce dla niego dobrze zeby sie nie spoznil do pracy czy cos a w glowie ze idz juz bo w koncu moge pobyc sama itp. A tego tak naprawde nie chce ale i tak stresuja...
Teraz byl na obiedzie to czulam sie fajnie naprawde fajnie.
Ale czasem chce dla niego dobrze zeby sie nie spoznil do pracy czy cos a w glowie ze idz juz bo w koncu moge pobyc sama itp. A tego tak naprawde nie chce ale i tak stresuja...
-
- Gość
Tak sie boje ze to praedziwne.. A może się boje czegoś innego kurdr sama nie wiem? Co czuje osoba która się odkochala? Jak to odroznic? Ja mam za dużo pytań bez odpowiedzi. I nic nie wiem aż mnie to denerwuje.
-
I mnie.to.dopadlo...mam wrażenie ze bie Kocham swojego.dziecka...i ze moge jej coa zrobic skorobjej nie kocham...ale ja ją bardzo kocham!!!
Tylko lęk ze jednak.jest inaczej...
Kiedys to mialam i przeszlo.wrocilo znowu...
Wypierac te mysli?
Czy je przyjmowac?
Juz mi recee opadają...
Tylko lęk ze jednak.jest inaczej...
Kiedys to mialam i przeszlo.wrocilo znowu...
Wypierac te mysli?
Czy je przyjmowac?
Juz mi recee opadają...
-
Nie wypieraj tych myśli,akceptuj je i pamiętaj,że są one zwykłą iluzją.Nigdy im nie wierz,staraj się obniżać ich wartość a z czasem będą one ustępować,jeżeli przestaniesz podtrzymywać je swoją uwagą.
"Pamiętaj,że mamy do czynienia jedynie z myślami a myśli mogą zostać zmienione.Gdy zmieniamy nasze myślenie,zmieniamy naszą rzeczywistość"
-
Doninik...a czy te moje mysli natretne ktore napisalam wyzej...to.dziala na tej samej.zasadzie?
-
Kasia, ratuj, ta wróżka mi znowu na bani siedzi