Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciągłe zmęczenie przy nerwicy
-
- Nowy Użytkownik
Witam! Mam stwierdzoną Nerwicę, ale od dawna nie mam już zaburzeń psychosomatycznych. Biorę Escilaprotam, ale myślę, że ogólnie to bardziej dokucza mi depreseja bo nie jestem nerwowy, ani lękliwy a wstaje codziennie bo długim śnie ledwo z łóżka i wstaje już zmęczony
-
- Nowy Użytkownik
Witam mam podobny problem somaty miewam coraz rzadziej bo biorę leki ale zmęczęnie mnie dobija nic mi się niechce najchętniej to bym leżał cały dzień co nie raz tak robię ale staram się teraz na siłę wstawać coś zrobić w domu bo to tylko pogłębia zmęczenie
- ck2023
- Zarejestrowany Użytkownik
Spróbuj trening wysilkowy aby zmęczyć organizm/mięśnie. Czasami to daje kopa na kolejne działania i pokonuje to codzienne uczucie leżenia, myślenia i zamartwiania się.Norbert148 pisze: ↑21 marca 2025, o 20:21Witam mam podobny problem somaty miewam coraz rzadziej bo biorę leki ale zmęczęnie mnie dobija nic mi się niechce najchętniej to bym leżał cały dzień co nie raz tak robię ale staram się teraz na siłę wstawać coś zrobić w domu bo to tylko pogłębia zmęczenie
Małe kroki, które robisz do przodu są lepsze niż duże, które tylko planujesz
- ck2023
- Zarejestrowany Użytkownik
ck2023 pisze: ↑21 marca 2025, o 21:44Spróbuj trening wysilkowy aby zmęczyć organizm/mięśnie. Czasami to daje kopa na kolejne działania i pokonuje to codzienną chęć przesadnego myślenia i zamartwiania się.Norbert148 pisze: ↑21 marca 2025, o 20:21Witam mam podobny problem somaty miewam coraz rzadziej bo biorę leki ale zmęczęnie mnie dobija nic mi się niechce najchętniej to bym leżał cały dzień co nie raz tak robię ale staram się teraz na siłę wstawać coś zrobić w domu bo to tylko pogłębia zmęczenie
Małe kroki, które robisz do przodu są lepsze niż duże, które tylko planujesz