Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Cześć wszystkim! :)

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
BlackWolfTR
Zarejestrowany Użytkownik

26 listopada 2019, o 10:53

Cześć wszystkim :) Nazywam się Kamil i mieszkam w Wałbrzychu. Jestem przybyszem z forum nerwica.com bo tamto forum jakoś słabo się ze sobą komunikuje :P Od około 2 lat cierpię na nerwicę natręctw. Momentami było bardzo ciężko. Myśli typu :
-Życie jest bez sensu.
-A co jeśli wsyztsko jest wytworem mojej wyobraźni.
-Nie wyjdę z nerwicy.
Lecz od października dostałem ''oświecenia'' i nagle udawało mi się powstrzymywać te myśli :D Teraz mogę powiedzieć, że jestem w 80% oburzony :) Nie mam pojęcia czemu tak nagle mi się polepszyło jedyne co mi przychodzi do głowy to moja dieta, postanowiłem jeść posiłki z dużą ilością magnezu. Chociaż ostatnio mam gorsze dni z natrętami może dlatego, że ostatnio nie prowadziłem już tej diety XDDD Ale znowu zacząłem :) Czytałem też kompendium wiedzy o nerwicy natręctw i to jest super! Dzięki temu zrozumiałem lepiej mechanizmy nn :) Myślę, że te forum może mi trochę pomóc w walce z nerwicą. W miarę postępu z wyleczaniem nerwicy będę edytował syganturkę! Dobra a teraz pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Piotrt

26 listopada 2019, o 11:06

Witam Cię Mi to forum pomogło w znacznym stopniu Tobie też życzę owocnego pobytu
BlackWolfTR

3 grudnia 2019, o 21:36

Dzięki i życzę dobrego życia :D! Może ktoś jeszcze się przywita xDDD?
Awatar użytkownika
Maciej Bizoń
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

3 grudnia 2019, o 21:43

Siema Kamil . Fajnie ze Nas odwiedziłeś . Korzystaj z wiedzy forumowej i życzę wytrwałości w drodze do odburzenia.
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." - :DD - ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

5 grudnia 2019, o 16:35

Siemka ;)
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

5 grudnia 2019, o 21:14

Hej Kamil, życzę szybkiego osiągnięcia brakujących 20% :friend:
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
BlackWolfTR

6 grudnia 2019, o 19:59

Dzięki za wszystkie przywitania :friend:
ODPOWIEDZ