Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cześć
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To chyba tu się można przywitać a ja chodzę i szukam... Cześć jestem Kasia mam 34 lata. Od lat coś się ze mną dzieje ale nie zwracałam na to aż takiej uwagi. Od listopada coś się zmieniło...mam nadzieję że rozmowy z Wami pomogą choć trochę...nerwica jeszcze nie zdiagnozowana chociaż wszystko na nią wskazuje , latam po lekarzach i robię badania...póki co wyniki bardzo dobre. Jak żyć z tym wszystkim?
- Natalie1208
- Zarejestrowany Użytkownik
Witaj Kasiu
Czuj się tu swobodnie !
Na początek zachęcam Cie żebyś przeszła do działu z materiałami i zapoznała się z treściami tam umieszczonymi- to Ci wiele rozjaśni
W razie potrzeby pisz śmiało, jesteśmy do Twojej dyspozycji

Czuj się tu swobodnie !
Na początek zachęcam Cie żebyś przeszła do działu z materiałami i zapoznała się z treściami tam umieszczonymi- to Ci wiele rozjaśni

W razie potrzeby pisz śmiało, jesteśmy do Twojej dyspozycji

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hejo
Zabieraj się za materiały i zobaczysz poprawę za jakiś czas.Stosuj się do treści przekazywanych i będzie ok.
Powodzenia
Zabieraj się za materiały i zobaczysz poprawę za jakiś czas.Stosuj się do treści przekazywanych i będzie ok.
Powodzenia

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Kasiu, miło, że z nami jesteś! Powodzenia na drodze do odburzenia i siły duuużo 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.