Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
chyba się wścieknę - cudaczne zawroty glowy..
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Victoria od kilku dni mecza mnie podobne objawy ale zamierzam odwiedzic neurologa zeby wykluczyc inne czynniki niz nerwica. Swoja droga co to jest ta lampa przecidepresyjna o ktorej wspomnialas? Pomaga faktycznie?
http://www.zaburzeni.pl/konflikty-wewnetrzne-a-nerwice-przyczyny-czesc-2-t4071.html
Nie analizuj
Nie twórz katastroficznych wizji
Nie narzucaj sobie presji
Puszczaj kontrolę
Nie analizuj
Puszczaj kontrolę
-
Kochana 3 tygodnie po zaczęciu brać trittico miałam zawroty głowy...
https://www.youtube.com/watch?v=sDKhOgc9Xq0
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja nigdy nie miałam takich typowych zawrotów głowy czyli '' wirowanie'' jak byłam u neurologa to dokładnie przeprowadził ze mną wywiad i wysłał mnie na badanie błędnika. Te zawroty to raczej bujanie , wrażenie bujania, gdy przechodzi się przez most i wtedy ma się takie wirowanie i mdłe oczy.
Bo zawrót głowy to jest właśnie w tedy gdy nie możesz ustać na nogach i wszystko ci dookoła wiruje. Błędnik wyszedł mi 30 % uszkodzony (lewy) ale lekarz powiedział ,że to nic takiego i żeby się tym nie przejmować i leków nie trzeba na to brać.
Bo zawrót głowy to jest właśnie w tedy gdy nie możesz ustać na nogach i wszystko ci dookoła wiruje. Błędnik wyszedł mi 30 % uszkodzony (lewy) ale lekarz powiedział ,że to nic takiego i żeby się tym nie przejmować i leków nie trzeba na to brać.
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
A ja lykam trittico raz na jakis czas na noc, bardzo nieregularnie i w sumie od tej pory sie to u mnie zaczelo, moze to ma jakis zwiazek...
-- 7 grudnia 2015, o 16:51 --
A ja lykam trittico raz na jakis czas na noc, bardzo nieregularnie i w sumie od tej pory sie to u mnie zaczelo, moze to ma jakis zwiazek...
-- 7 grudnia 2015, o 16:51 --
http://www.zaburzeni.pl/konflikty-wewnetrzne-a-nerwice-przyczyny-czesc-2-t4071.html
Nie analizuj
Puszczaj kontrolę
Nie analizuj
Puszczaj kontrolę
- victoria
nelia-lampa antydepresyjna to suplement swiatła słonecznego.jak jest taka kicha jak teraz na dworze to spie w dzien ,nie spie w nocy i jestem bez energii.mam stwierdzone zaburzenie afektywne sezonowe.używam od 10 dni .2X15 minut 10000 luxów.efek.nie spie w dzien ,zasypiam lepiej w nocy (bywalo ,ze do 3-4 łaziłam po domu,i wiekszy napęd w ciągu dnia.nie wiem czy mozna wklejac linki tutaj.jak mozna to dajcie mi znac .wkleje
dzisiaj jakoś sie kulam do przodu.osad lękowy po tym badziewiu sobotnim nie oduszcza ale ja tez nie .Robie swoje ...czasem mysle o tym a to zle!!!!
dzisiaj jakoś sie kulam do przodu.osad lękowy po tym badziewiu sobotnim nie oduszcza ale ja tez nie .Robie swoje ...czasem mysle o tym a to zle!!!!

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mozesz wkleić link jesli chodzi o lapme antydepresyjna, co to jest itd.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- victoria
http://lampyantydepresyjne.com.pl/lampa ... GwodYPkNDA
proszę bardzo
miałam wątpliwosci czy to nie zbedny gadzet ale polecam dla pozbawionych energii ,podsypiających w dzien i zle spiących w nocy naprawdę działa .pierwsze efekty zauwazyłam po 4 dniach .
proszę bardzo