Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak siły
-
- Nowy Użytkownik
Cześć jestem tu nowa, mam na imię Dominika, mam 22 lata i choruję na nerwicę lękową, nie wiem już jak sobie z tym poradzić, chyba nie potrafię... największym moim lękiem jest strach przed lękiem, często dostaje ataków paniki, boję się, że zwariuję, że wyląduje w psychiatryku i stracę nad sobą kontrolę, powiedzcie czy przy nerwicy może się tak wydarzyć? Że człowiek straci nad sobą kontrolę? Że nie będzie już miał tej świadomości? Mam teraz jak to piszę silny stres, cała się trzęsę, nie mogę się uspokoić, błagam niech mi ktoś pomoże. Boję się, że zawiodę całą rodzinę, że mój partner mnie zostawi gdy wyląduje w szpitalu psychiatryczym, nie umiem panować nad lękiem.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Warto czasem odwiedzić lekarza albo iść na terapię, z nerwami i strachem można sobie poradzić może hydroksyzyna ? Jak jest źle to też można iść się przespać
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, nie martw się, dużo osób sobie poradziło z nerwicą, Tobie też się uda, tylko trzeba zacząć działanie
zacznij od poczytania materiałów z forum, w których jest dużo informacji o samej nerwicy i o tym jak zacząć się odburzać. Jeśli ciężko Ci samej zacząć to warto iść do psychologa, jakoś zacząć, na pewno on Cię dalej pokieruje. Na pewno nie zwariujesz, nie myśl tak nawet, małymi kroczkami do przodu.