Kochani jak sobie radzicie z realizacją swoich celów ,marzeń?ja ich nie mam ,przeraża mnie to .ludzie mają cel w życiu jakies marzenia i realizują je albo chociaz próbują (nawet jak ma się nie udać to trudno) ja nie mam tak,jeszcze parę lat temu moim marzeniem było otworzyć swoją działalność z biżuterią (moją pasją było robienie biżuterii z kamieni ) miałam w głowie jakbym chciała żeby to wszystko wyglądało ,miałam jakiś pomysł i szlag jasny wszystko trafił jak weszłam w nerwice ,zmieniło mi się też życie bo przeprowadziłam się na wieś i tutaj jakiś już kompletnie podupadłam,długi czas nie miałam tu żadnych znajomych ,mieszkam z partnerem i synem ,ale jeśli chodzi o koleznaki to nikogo,partner w pracy syn w przedszkolu a ja się z dnia na dzień stawałam coraz bardziej jak pustelnik popadajac w coraz głębszego doła .w ub roku czułam się już bardzo źle fizycznie okazało się że mam bardzo dużą anemie .zaczęłam leczyć ale i tak jest daleko do ideału.bardzoj mnie martwi mój stan psychiczny ,że nie mam tych marzeń ,celu żadnego w życiu,przed wszystkim powstrzymuje mnie lęk przed porażka ,przed oceną innych ludzi ,przed hejtem (gdybym miala działać w internecie ).ja przeżywam jak jakaś byle pierdoła mi się nie uda potrafię się popłakać i odrazu się czuje gorsza od innych i wiem że gdybym otworzyła coś swojego i zaczęła działać i nie powiodło by się to już bym wpadła w giga depresję ,więc chyba dlatego nic nie robię i tak wegetuje z dnia na dzień,jak z wyjść z tego błędnego koła i uwierzyć w siebie ?
.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak marzeń,planów lęk przed działaniem
-
- Zarejestrowany Użytkownik
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison